Svcnbydmr ipek02-02 ben 36da başladım keşke başlamasaydim dedim ev yine eski haline geri döndü sanki 🤦🏽♀️ 38. Haftadayim gelmiyor kuzum 😊
Egemensemra Egemensemra ipek02-02 aynen gercekten Allah razi olsun hepsinden hamilelikte cevreden destek gormek cok onemli gercekten size de kolayliklar diliyorum kendinizi de cok.yormadan yapin bence sonucta onemli olan sizin ve bebeginizin sagligi
Aysenur05 Dmtny bn en son yaz bitimnde yapmştm tmizlk zaten pandemi var kimse kimseye gitmiyor oturduğum evi pis görmek istemem tercih meselesi 😃
ilayinannesi ipek02-02 ben de 33+1 im. Cuma gunu halilari yikamaya vermeyi dusunuyorum sonra da nasipse yavastan temizlik. Bence başlayın az kalmış sizin de
ilayinannesi ipek02-02 Evet canım halılar perdeler hemen kirlenmez zaten kimsede gelmiyor pandemiden. Yavaş yavaş baslamak lazım
Ortmenanne16 ipek02-02 35im bende 36 baslicam halılar yıkamaya gidecek koltuk kapı ve camlar için kadın tutacağım mutfak dolap kapaklari içinde annem ve ablam gelir 1 güne biter diye planladık