ipek02-02 ben bu gün aşırı temizlik yaptım ama bayağı sakinleştim .biraz böyle agresiftim.Bir de mutfağı temizlerken halıya su döktüm mahvoldu her yer .Sular hep kesiliyordu burada doğal gaz çalışmaları var o yüzden ben de büyük bir kutuya su doldurdum yedek olarak.Başka yere koyarken devrildi 😁😁😁son anda tuttum . Allahtan hepsi devrilmedi.büyük kutu dediğim 5 kg lık.Bir de başıma iş açtım her şeyi kaldır sil tam temizlik oldu .Odamda kıyafetlerdi oydu buydu dağınıklığı topladım örtüleri falan yıkattım .Sonra duş aldım .çok şükür evde şu an pis dağınık hiçbir yer yok.Bir de doğumdan sonra eve gelecekler yardım için orayı burayı açarlarsa pis olmasın çekinirim dedim mutfak çekmeceleri falan indirdim sildim tek toz yok.En iyisi sen ilk mutfağa gir her şeyi boşalt sil iyice .diğer gün tülleri yıkat .kanepe örtüsü varda yıkat toz al kapı pencere sil .Yatak odanı da bence ihmal etme eşinin senin hepsini dök.güzelce ayırıp katla . Banyoda kalebodur duş kabini falan sil . Başka halıların kirliyse yıkamaya verebilirsin benim 3,4 ay ancak oldu yıkattığım.Ben temizlik takıntılıyım biraz her şeyi anlattım ..Evi hep düzenli tutmaya çalışıyorum ama bir gün bıraksam eşim mahvediyor her yeri bir iki gün yorgundum hep yattım bu gün mutfağa bir girdim çıkamadım yani masa örtüsü leş gibi ne bulduysa damlattı örtüye ocaksa yağ damlasına dayanamıyorum .dolabı da kirli ellerle dokundu galiba çifledim eşim bana diyor ki sen gizli gizli enerji içeceği mi içiyorsun ne bu temizlik temiz her yer zaten .Ben de yaptığım zaman içim çok rahatlıyor .Gece yarısı olsa da temizleyip yatıyorum .belki diğer gün doğurdum kalmasın böyle diyorum 😂