ToprakVeAnnesi35 @Dryackgz#1114429 kız zaten yeterince kötü. Kaç zamandır post açıyor. Kesesi büyümüyor bebek büyüdüğü halde. Bu onun tercihi değil. Destek olalım köstek değil. Zaten yeterince yıprandı üzüldü. Bekliyor ne zamandır
ToprakVeAnnesi35 @1072PINAR#1116647 çok üzüldüm kuzum ama her şey Allah’tan. Üzülme desem de boş kim üzülmezki🙁 ama bak bir sürü kişi var düşükten sonra ya da kürtajdan sonra hemen hamile kalan. Senin de iyi haberlerin gelecek inşallah önümüzdeki aylarda
ToprakVeAnnesi35 @1072PINAR#1116647 çok üzüldüm kuzum ama her şey Allah’tan. Üzülme desem de boş kim üzülmezki🙁 ama bak bir sürü kişi var düşükten sonra ya da kürtajdan sonra hemen hamile kalan. Senin de iyi haberlerin gelecek inşallah önümüzdeki aylarda
bebekkaradag Korkmayın, dayanılmayacak bir acı hissetmiyorsunuz. Ben uyanıktım, sadece alttan uyuşturucu iğne yapıldı. Ağrı, sancı vs hiç bir şey hissetmedim. İğneden sonra sarhoş gibi oluyorsunuz, aşırı terlemiştim ve başım dönmüştü.
Zeyneptoprak 1072PINAR eğer bebek küçükse canın acımaz heralde diye tahmin ediyorum Allah kolaylık versin
Ecrinimleyla 1072PINAR ben direk bayıltıyorlar diye biliyorum hiç bişey hissetmiyorsun acı falan yok kanaman oluyo
Sevde123 1072PINAR geçmiş olsun bende 2 defa kürtaj oldum özel hastanede genel anestezi ile uyuttular 15 dakikada bitmişti herşey uyanınca hafif sizi oluyor okadar
Premses Alt tarafi uyusturup kürtaj yapiolar cnm ozel klinikte oldum çok zor ve çok agrılı oluyo normal doğum yapiyo gbi oluyosun kesinlikle tamamen anestezi iste
Roses 1072PINAR ben evdede düşürdüm biraz biraz anestezi olmadan rahim ağzına parça gelmişti onu kürtaj yapar gibi aldılar en son anestezi ile temizlediler hepsini yaşadım
Roses 1072PINAR anestezi ile rahim ağzında ise acımıyor ama alet ile açıyor ken rahmi biraz korkuyorsun
Tubitoo 1072PINAR 2 kez kürtaj oldum ilkinde rahim ağzını uyuşturdular zaten o işlem bile çok acılı ki ben herşeyi hissettim işlem bitip odaya döndüğümde ancak uyuşmuştum asla önermem! İkincisi çok rahattı 5 dakikalık bi narkozla bayıltıldım hiçbişi hissetmedim kesinlikle genel anestezi ile yapan bi hastane bul bence.
FilizDemir 1072PINAR canım ben oldum ama genel anesteziyle bayılmadan yapamazdım vakumla aldılar ve hiçbir şekilde ağrım dahi olmadı ayıkken kürtaj konusunda sadece korkuttular bayılttır kendini derim