Mondlicht 1072PINAR kötüyü düşünme ne olur inşallah biter kanaman ve meleğin seninle kalır🙏 bütün bunlara da hiç gerek kalmaz 🙏
Xrem Ben belden uyuşturuldum ve herşeyi hissettim ama benim bünyem kolay uyuşmuyo ektra doz verdiler serumdan uyuşsun diye ama nafile. Herkesin bünyesi farklı geçmiş olsun çok.
Esa Canım benim bildiğim bi genel anesteziyle oluyo bide vakumla oluyo sana yapacağı vakumla olan imkan varsa genel anestezi iste tamamen uyuyosun diğer türlü psikolojik olarakta etkilenebilirsin geçmiş olsun
Gizem51 1072PINAR genel anestezi ile kürtaj oldum devlet hastanesinde dr sorduğum da genel mi diye evet dedi zaten psikolojik mahvoluyorsun birde uyuşturma vs kötü olur tavsiyem genel iste
Twinsmom66 1072PINAR bence başka bi hastaneye git narkozsuz dayanılmaz hele ki o anı yaşamak ve psikolojisi unutamayacağım bisey olarak aklında kalacak
Nur_sen 1072PINAR canım ben 2 defa kürtaj oldum ikisinde de komple bayiltildim öyle belden aşağı falan uyuşturma olmadı. Devlet hastanesinde (araştırma has.) oldum
Dryackgz 1072PINAR Bebeğinden ümidini kestin yani kürtaj olabilirim nedir daha bugün açtığın posta insanlar sana moral olsun ne güzel yazılar yazdılar senin içini ferahlatmak için tamam bende düşük yaşadım ama benden tamamen ayrılana kadar allahtan ümidimi hiç kesmedim dualar ettim herşey allahtan şimdide kürtaj bilgisi almak istiyorum yazmışsın hamilelikte psikoleji ne kadar önemli bilmiyomusun inşallah yarın beta değerin yükselmiş olur içinde hala sana tutunamayaçalışan bi canlı var sen onun kalp atışlarını duydun bence sadece bebeğine odaklan dua et elinle sev onu konuş iyi sinyaller gönder ya benim içim parçalnıyo sen daha ölmemiş çocuk için şimdiden kürtaj muhabbetlerine girmişsin başkada dicek bişeyim yok.
1072PINAR Dryackgz yargılamak ne kadar kolay..benim yaşadığımı bir ben bilirim.Kendi evladımı da herkesten çok ben düşünürüm.Bunu sorgulamakta sana düşmez.Lütfen yorum yapmadan önce bunu da düşün.Tekrar söylüyorum yaşadığımı bir ben bilirim..
Dryackgz 1072PINAR Bebeğinden ümidini kestin yani kürtaj olabilirim nedir daha bugün açtığın posta insanlar sana moral olsun ne güzel yazılar yazdılar senin içini ferahlatmak için tamam bende düşük yaşadım ama benden tamamen ayrılana kadar allahtan ümidimi hiç kesmedim dualar ettim herşey allahtan şimdide kürtaj bilgisi almak istiyorum yazmışsın hamilelikte psikoleji ne kadar önemli bilmiyomusun inşallah yarın beta değerin yükselmiş olur içinde hala sana tutunamayaçalışan bi canlı var sen onun kalp atışlarını duydun bence sadece bebeğine odaklan dua et elinle sev onu konuş iyi sinyaller gönder ya benim içim parçalnıyo sen daha ölmemiş çocuk için şimdiden kürtaj muhabbetlerine girmişsin başkada dicek bişeyim yok.
Filizzz 1072PINAR canım ne yaptın gititn mi doktora ne dedi kanaman varsa kendi düşer bi kaç gün beklw zaten küçük seninde hayati riski yok demişti doktorum bana küçük olduğu için zehirlemw olmaz şimdi demişti
Tiredmother Ben özelde oldum uyudum uyandım hiç bi şey hissetmedim sonrasında ağrım dahi olmadı. Kolay bi işlem değil uyutmadan yapmalarına izin verme, allah sabır versin morelini çok bozup stres yapma Allah hayırlısını nasip etsin
Elifnurrr 1072PINAR anestezi olmadan sakın kürtaj olma derim. Ben ilk gebeliğimde düşük yaptım parça kaldığı İçin kürtaj oldum. Anestezi verdiler ruhum duymadı. Ama eskiden anestezi olmadan yaparlarmış yengem anlatmıştı çok acılı oluyormuş ve psikolojik olarak da çok yıpratıcı. Bir sürü hastane var etrafta araştır bence anestezi olan yerde yaptır. Eskidenmiş o
MeralimekEkinci Ben ocak ayında özelde olmuştum uyutuyorlar hiç birşey farketmiyorsun ameliyathane çıkışında hayal meyal açıyorsun gözünü odana çıkıncada hiç ağrın olmuyor merak etme geçmiş olsun inşalaah gerek kalmaz özlede anestejili ama Devlette bir tanıdık oldu uyuşturma yokmuş orda