AltinYildizMom Busexxx 1000 i geçince genelde kese görünüyor galiba umarım bende görebilirim pazartesi gidicem
AltinYildizMom Zelihaaslan biraz önde gidiyor oluyormuş sanırım biçok yazı okudum dogum tarihini bile öne alabiliyorlarmış ultrasonda haftası 1 hafta ileride gidiyormuş anladığım kadarıyla ama hala ultrasona girmediğim için doktora soramadim
Mom97 AltinYildizMom e bana ne dicen 3 haftalıkken öğrendim 1500 dü üstelik bana geç döllenme dediler 🤷🏼♀️ Aman geç erken anlamıyorum ben sağlıklı olsunda yeterki
AltinYildizMom Mom97 ben ovulasyon testi kullandığım için günlerimi net biliyorum ama hiç önemli değil tabiki geç erken sonuçlarımız güzel olsun mutluluğumuzu paylaşalım 😇
AltinYildizMom Zelihaaslan gayet belirgin 🙏🙏 tebrikler benim acaba gölgesi bile varmi diye baktığım aylarım oldu o ince gibi gördüğümüz çizgi gerçek 😇 artik gerisi kan tahlili ve kalp atışına kadar bekleyecegimiz telaşlı günler 🤲
Busexxx Zelihaaslan bence gebelik var 2 3 gün sonra tekrar yapın daha net çıkacaktır ya da kan testi yaptırın
Senmerve AltinYildizMom ama bana alltan bakmışlardı normal ulttosondan değil alttan bş makşna soktu öyle görsü keseyi inillah görürsünüz sizde brnde ayın 12 sinde cuma gnğ gidicem inşallah kalp atısını duyarım
Zezeeeyyldrm Nurbalam bakalim saglikli olsunda fark etmiyor nasip olursa eger bu defa saglikliysa bebegim cinsiyetini ogrenir ogrenmez sana yazcam 😃