Rengin_ Elif_18 inşallah bor ömür mutlu mesut yaşayın annesi .. Çok teşekkür ederiz Insallah biz de kolaylıkla doğum yapariz . 43 günüm kaldı. Kolay geçmesi için bir tavsiyeleriniz var mi bize🙏😍
pptya01 Elif_18 allah bağışlasın maaşallah ama nasıl yani ilk doğumunuz mu nasıl gittiniz 9 cm olmuş. Maaşallah
Ssmmra Elif_18 canım Allah analı babalı büyütsün öncelikle bende 14 gün önce doguk yaptm bebeğin kaç saat arayla emziriyosn birde gece özellikle o uyandikcami emziriyosn
nirvana95 Elif_18 hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı bizlere🌸 ben bişe merak ediyorum cevabını bilen varsa eğer ben özelde muayene oluyorum bugün epidural doğum olmadığını söylediler bende epidural ile yapmak istiyorum. Devlette epidural imkanı hiç yok değil mi sadece özellerde mi oluyor?
Elif_18 nirvana95 Âmin inşallah canım. Teşekkür ederim. O konu hakkında bi bilgim yok maalesef. Başka hastaneye de bir danış istersen. 🤗
Medine_25 Elif_18 Amiinn canım rabbim hayırlı evlat etsin inşallah dua edin bizde normal ve kolay doğum yapabilelim🥰
Tuba18 Mehtpsahn_53300 vajinusmus olduğunuz için çok düşünüyorsunuz burda ona rağmen yapanlar varmış hiç zorlanmadıklarını söyleyen de var inşallah bizde Allahın izni ile kolaylıkla atlatırız
Mehtpsahn_53300 Tuba18 ewet bende okudum rabbim inşallah bizimde yar ve yardımcımız olur kolaylıkla atlatırız. 🙏🙏🙏
Elif_18 Tugbaa2329 Vallahi tarif edecek kelime bulamıyorum. Çok değişik bir şeydi. Anlıyorsunuz zaten onu hissettiğinizde. 😊
Elifsu63 Elif_18 allha bagislasin ayni benim dogum.hikayem sancim vardi gitmedim gidincede 9 acilmam olmustu
esma_korkut Mehtpsahn_53300 bende aynı durumdan muzdaribim vajinusmusluyu en iyi vajinusmuslu anlar …26 haftalığım Allah yardımcımız olsun …çok isterim normal doğum olsun bir an önce ayaklanayım kimsem yok
nirvana95 esma_korkut bende de durum aynı maalesef ama bende epidural normal yapmak istiyorum ama bulunduğum şehirde yapan yer henüz bulamadım. Sezeryan beni daha çok korkutuyor
Mehtpsahn_53300 esma_korkut aynen canm kesinlikle öyle bende 35 haftalığım allah yardımcımız olsun inşallah 🙏🙏
Karaytu Elif_18 canım gözünaydın Allah analı babali büyütsün inşallah bizim de doğumlarda senin doğumun kadar kolay olur
Elif_18 merve_ayaz9614 Amin inşallah canım. Çok teşekkür ederim. 39+1 de doğurdum. 🤗Benimde doğum yaptığım günün sabahı gözlerim çok ağrımıştı.
Elif_18 Vildanaral Âmin inşallah. Çok teşekkür ederim. 🥰 Hurma yedim son günlerde. Faydası olmuştur muhakkak. Bir de çok hareketliydim hamileliğim boyunca. Onunda faydasını gördüm. 🤗
Elif_18 Merlii Âmin inşallah canım. Çok teşekkür ederim. 2-3 gün acıdı. Hiç yatmadım desem yeridir. İşlerimle ve kızımla ilgilendim hemen, annem yanımda olmasına rağmen. Kolay geçti hamdolsun. Henüz düşmedi dikişlerim ama bir acı ya da ağrı yok. 🥰🤗