Merhaba kızlar. Bundan 13 gün önce normal doğum ile prensesime kavuştum hamdolsun. 21 Ocak sabahı üzerimde bir ağırlık hissediyordum. Öğleden sonra 1 saat kadar uyumuşum. Uyandıktan sonra bebeğimin kanala girdiğini hissettim. Değişik bir histi. Lavaboya gittim. Pedim suyla dolmuştu. Sonra sancılarım başladı birden. 5 dakikada bir geliyordu. Hemen eşimle hazırlanmaya başladık. Çantalar her şey hazırdı. Başımı örttüm. Çıkacaktık. Sancılarım çok şiddetlendi. Sandalyenin üzerine dahi oturamıyordum. Evden çıkamadım. Sancıdan yürüyemiyordum. Her an çıkacak gibi hissediyordum. Arabaya binemezdim o nedenle eşim ambulans çağırdı. Sancılarım iyice şiddetlenmişti. Ambulans geldi. Hemen sedyeye yatırıp damar yolu açtılar. Hastaneye gelince direk doğumhaneye aldılar. Hemen yatırıp açıklığıma baktılar. 9 santim açılma var, doğdu doğacak başı ve saçları görünüyor dediler. Hemen sonda taktılar. Sonra ıkınmamı istedi ebe ve hemşireler. Doktorumuz geldi ıkınmam gerektiği zaman ıkınmamı,durmam gerektiği zaman durmamı söyledi. Yaklaşık 40 dakika kadar doğumhanedeydik. Saat 17:40′ta sağlıkla sıhhatle kızımı kucağıma aldım, yanak yanağa koklaştık ve kızımı temizlemeye aldılar. Sadece sağ tarafıma kesi atıldı. 5-6 tane dikişim var. Dikiş atmadan önce doktorum daha fazla acı çekmemi istemedi ve uyutup dikişini atalım dedi. Uyandığımda odadaydım ve kızım beni bekliyordu. Çok şükür kızıma kavuştum.👶🏻🌸🤲 Şuan yanımda meleğim, 13 günlük ve mışıl mışıl uyuyor. 🥰 Benim doğum hikayem bu şekilde kızlar. Sizinle de paylaşmak istedim. RABBİM SİZİDE TEK AVAZDA KURTARSIN İNŞALLAH. Korkmayın, Allah’ın izniyle çok korkulacak birşey değil. Doğum esnasında sürekli Allah’ı zikrettim. Dilime, aklıma hangi dua ve sure geliyorsa okudum. Çokça Ya Fettah dedim. Rabbim sizinde yâr ve yardımcınız olsun. Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız yavrularınızı İnşallah.🤲🥰💕