Nur2709 Susam1 bu konu hakkında bi fikrim yok maalesef 🤭 bende daha doğum yapmadım çok fazla önerildiği için aldım
Arasmom2021 Minoris kesinlikle asla deterjan vs koku kalıntı hiç birşey yok içeriği temiz mühendisinoğlu sayfası var instgrmda bu tarz şeyleri ordan bakabilirsin en iyi ürünleri paylaşıyor
Haticearen Tulis_bebisi Yo öyle yoğun bı kokusu yok hatta nerdeyse hiç yok açık havada kurutup utulediginiz zaman
Haticearen Tulis_bebisi araştırdiginiz.zaman da göreceksiniz bebek kıyafetlerini açık havada kurutmamizi öneriyorlar ben sorun yaşamadım canim
Meltem374141 Damlahtp evt kesinlikle benim ilk bende bilmiyorum dalaninki almisim toz sabun igrenc erimiyo kaldi bosa aldim oyle durununkini denicem bide
Cansel54 Tulis_bebisi 1 yaşına kadar hacışakirin granül matiğini kullandım daha sonra durunun granüllüne geçtim hem daha uygun hem daha hoş kokuyor hem kıyafetleri yumuşak yapıyor öneririm
Ceydaguzelerr Tulis_bebisi ben omo kullanıyorum bebek için kokusu Harika kendi çamaşırlarımı nevresimimi bile onunla yıkıyorum bayılıyorum kokusuna elimde olsa binlerce alır dolabımı doldururum 😀😀😀
ilayinannesi Tulis_bebisi instagramda mühendisinoglu nu takip etmenizi öneririm ben ordan bakarak duru granül matik aldim bugün onunla yıkadım hastane çantası için olanlari. Temiz içerikli ürünleri paylaşıyor yıldızlar listesi şeklinde. Faydalı olabilir sizin için 😊
Bilibon Suveni bayb aldim temiz icerik kokusuz birde cok tavsiye var diye duru granul aldim ama bebek icin kullanmicam asiri yogun kokudu var guzel eft ama bni bile tikadi cocuga kiyamam perde falan yikadim simdilik ;)
EMerve Tulis_bebisi U Green Clean Baby Sıvı Deterjanı. Lavanta yağı var içinde çok hafif kokuyor. Ayrıca temiz içerikli 👍🏻