Damlahtp Tulis_bebisi ben uni baby alıcam sıvı, burda okumuştum tozlar bazen erimiyormuş makinada o yüzden
MS92 Tulis_bebisi Araştırmalarım sonucunda en doğal içeriğe sahip olduğundan siveno tercih ettim. Trendyol’da çok sık indirim oluyor. 19 - 22 tl arası değişiyor. ☺️
Meltem374141 Damlahtp evt kesinlikle benim ilk bende bilmiyorum dalaninki almisim toz sabun igrenc erimiyo kaldi bosa aldim oyle durununkini denicem bide
Nur2709 Ben durunun granül sabununu aldım hem fiyatı uygun yarım kilosu 10 TL falan hemde çoğu anne önerdi bana 😊
Tulis_bebisi Banada bingoyu önerdiler https://www.gittigidiyor.com/supermarket/bingo-oksijen-hipoalerjenik-toz-camasir-deterjani-5-kg_pdp_553025843 bunu
Haticearen Tulis_bebisi Yo öyle yoğun bı kokusu yok hatta nerdeyse hiç yok açık havada kurutup utulediginiz zaman
Haticearen Tulis_bebisi araştırdiginiz.zaman da göreceksiniz bebek kıyafetlerini açık havada kurutmamizi öneriyorlar ben sorun yaşamadım canim
Nur2709 Susam1 bu konu hakkında bi fikrim yok maalesef 🤭 bende daha doğum yapmadım çok fazla önerildiği için aldım