Gulimo evet hatta şöyle kesin tanı bu seferki hamileliğimde 12.haftada alttan muayenede rahim ağzım çok yumuşaktı hemen ertesi gün dikiş atıldı o yüzden. Enfeksiyon yoktu ben de çünkü kaybımdan 2 3 gün önce tahlil yapılmıştı. Suyum gelmeden hiç ağrım vs yoktu. Yani normal her hamikede olabilecek çok hafif kasık ağrısı falan.
Ben 5 ay sonra hamile kaldım çok şükür. Doktorum ilk ay regl olup kontrole gidince kotunmana gerek yok dedi ben de o ay hemen olsun diye korunmadım ama sonra regl olunca aşırı yıpranmıştım zaten o hüsraan beni daha çok yordu ve psikolojik destek aldım. Eşimde sen hazır olunca deneyelim dedi. Korunmadık hiç ama yumuetlama günlerimi tahmin ediyordum o günlere hiç denk getirmedik. 1 ay daha öyle geçti 3.ay iş dolayısıyla ayrı kaldık ve corona oldum malesef o ayda öyle geçti ama bu ay tsh fsh lh amh aklınıza ne gelirse tüm hormon testleri yaptırdım ve doktorum 3 4 ay daha deneyin takviye vermeyeceğim dedi. Ama kaybımdan sonra her gün decavit kullandım ve bir de gün aşırı coraspin doktor tavsiyesinde. 4.ay yumurtlama takibi yaptım evde ovulasyonla. Yumurtlamıyor muyum acaba diye endişe ettim ama yumurtlama gördüm ve dedikleri gibi 4 gün üst üste denedim ve dedim kesin hamileyim ama değildim. Sonraki ay kilişe olacak ama komple çocuk fikrini hayatımızdan çıkardık deidk bu ayın sonunda tedaviye başlayacağız biz. Ovulasyonları yapmadım. Ama ilişkimize devam ettik. Reglin 2.gününe (hiç şaşmaz) o yüzden randevu aldım doktorum çok yoğun diye 2 hafta öncesinden ve arayıp konuştuk aşılama vs yada çatlama iğnesi gibi bir şey deneyelim diye. Bence bekleyin dese de ısrarıma kabul etti doktorum. Ama o ay kontrole diye gittim meğer hamileymişim🤲🤲.
Bu kadar uzun uzun yazdım hani ama kafadan atmak ya gerçekten önemli ya da bu kadar insana tesadüf oluyor bunu hani net anlayın diye yazdım nacizane. Çünkü sizi çok iyi anlıyorum her ay bir hüsran oluyor ve insan yıkılıyor. Stres çok etkiliyor gibi geliyor bana. Bir de kaybın acısı bambaşka zaten. O yüzden eğer hormon testleirniz de sorun yoksa lütfen stres yapmamaya çalışın. İnşallah bu ay sizden d egüzel haberi duyarız🍀🍀🍀🌸
Sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz de ayrıca😊