Kızlar bebeğim 22 hafta 5 günlük dün doktor bana 503 gram olduğunu söyledi sizce normal mi zayıf değildir demi çok korkuyorum doktora sordum sizce normal mi zayıf mi diye iyi dedi ama doktorları bilirsiniz burun ucuyla söyledi bir kaybım var çok korkuyorum sizin bebekleriniz kaç hafta kaç gram

Sema_0404 canım benim 21+3 de 447gr doktorum kikosu iyi dedi yani iyi bebeğin haftasına göre bence düşünme böyle zaten internete şu haftalarda bebek kilosu kaç olmalı yazınca çıkıyo ordan da bakabilirsin☺️

Teşekkür ederim canım işte ben kafaya takınca stres oluyorum

Sema_0404 Benim 20+4 de 344 gr idi normal görünüyor doktorunuz iyi dediyse zaten lütfen takmayın kafaniza. Internette de bulabilirsiniz hangi haftalar kaç gr aralıklarda olması gerektiğini…

• Mvi bunu beğendi.

Sema_0404 böyle şeyler kafaya takılacak şeyler değil arkadaşlar. Sağlıksız kilosu olacağına sağlıklı olsun zayıf olsun. Her bebek dört kilo doğacak diye bir şey yok. Yalandan yere kendinizi strese sokmayın.

Sema_0404 gayet iyi kırkmayın benım drum Her zaman derli boyunuzla kılonuzla orantili bebek bekleriz en sağlıklısı olanda odur bence gayet iyi

Haklısınız kızlar çok stres yaptım ama kayıp olunca insan tereddüt ediyor

Sema_0404 bende 24 haftalıkkken 622 demişti şimdi 26 +2 1 kilo olduğunu söyledi normal bence kafana takma 24 ten sonra almaya başlarsın

Haftan daha çok yeni canım biraz daha ilerledigin zaman kilo hakkında yorum yapmak daha doğru oluyor doktorlar açısından suanlik canını sikacagin bir durum yok yani merak etme stres yapma hiç hafta ilerledikçe aldıkları miktar artıyor çünkü ama içinde kalmasın düzenli olarak hergun süt iç yoğurt ye yulaf ceviz muz bunlar çocuğa çok güzel kilo aldırıyor aklında bulunsun ☺️

13 gün sonra