Zeyneb65 Kelebeginruyasii Mevla dan ümit kesilmez . Dilerim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlarınız olur . 🤲
HandeZeynep Zeyneb65 Ne kadarda güzel anlatmışsınız.Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin🙏🏼
Berfin2121 Zeyneb65 hayranlıkla okudum sen mütiş bi kadınsın onun için rabimde senin o güzel kalbine göre vermiş rabim tez vakite saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp eder maşalah size 🥰🥰🥰
Venus01 Doktorunuz negatif dediği gün ne zamandı adetinizden kaç gün geçmişti ki negatif çıktı orayı anlamadım zaten adet geçmiş nasıl çıkmamış,
Zeyneb65 Venus01 Evet birkaç gün geçmiş ti adet olacağım tarihten. Onu bende hala anlamış değilim. Hcg degerim e nabizdan bakınca 106.5 di . Ama referans dışı . (Yani negatif) olarak geçiyor du sistemde. Hâlâ bende anlamış değilim. İlginç ♡
Canan123 Zeyneb65 bizim de eşimden kaynaklı bir sorun çakşır suyu aldım keçi boynuzu özü aldım meryemana otu aldım içtiyse birer kere benim zorumla içti. Sürekli stres oluyorum şöyle böyle dedi durdu ve bi arpa boyu yol katedemedik. Eşimin aman aman bi sorunu da yok sadece sayısı az ve ameliyat da oldu. O kadar cefa çekti biraz da dediğimi yapsa işe yarardı belki şimdiye doğmuştu bile. Kusura bakmayın çok içleniyorum bu duruma uzun oldu
Zeyneb65 Canan123 allah yardımcınız olsun . Dilerim tez zamanda mevlam yuvanızı mis kokulu evlatlar ile şenlendirir . ❣🤲
Sevgi1907 Zeyneb65 aglayarak okudum bende 5 sene sonra kavustum kucuk mucizeme benim benden sebep olmuyodu cocugum hangi doktora gittiysem çocuğunuz olmaz umitlenme dedi tüp bebek tedavisi olacagim ay hamile oldugumu ogrendim cok şükür suan bizde 36+1 haftalik olduk rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu kimsenin kucagini bos birakmasin inşallah 🤲 🤲 🙏 🙏 🙏 🙏
Mooommyy1 Zeyneb65 yazdiklarinizi aglayarak okudum cunki benim abimle yengeminde abimden kaynakli 15 senedir bebegi olmuyor ve esi bunu bile bile evlendi onlarda cok ugrastilar cok denediler ama olumlu sonuc alamadilar malesef . Insallah birgun olucak cunku umitlerini hic kaybetmediler 🙏 yavrunuzu sagsaglim kucaginiza alin insallah 🙏
giresun Benim kayniminda 1 yumurtaligi alındi kanserden dolayı bebek düşündüklerinden 8 ay sonra eşi hamile kaldı hiçbir sorun yok
Ortmenanne16 Zeyneb65 ne güzel bir hikaye. Aşka sevgiye dair inancı olan kadınların böyle güçlü hikayelerine bayılıyorum içim açılıyor valla okuyunca. Daraldim milletin kaynanasını okumaktan ne iyi ettinde yazdın canım 🙏🙏