Merhaba anne adayları Dogal yollar ile hamile kalma hikayemi sizler ile paylaşmak istiyorum . Belki faydalı olurum kimilerine tüm zorlukları ile anlatmak istiyorum ki size de motivasyon olsun .
Aşık olarak ve seçim yapmam gereken bir hikayem oldu benim Seçimi mi aşktan yana kullandım. Yani demem şuki evlenmeden önce eşimin çocuk sahibini olamayacagini bile bile evlenmeyi ısrar la tercih ettim .
Kocam küçük yaşta bir ameliyat geçirmiş. Yumurtalık larının 1 tanesi alınmıştı. Doktorlar da normal yolla evlat sahibi olamayacagını söyledi . Tüp bebek tedavisi ile evlat sahibi olabileceğini söylemiş ler.
Annem evlat sahibi olamayabilirsin .
Böyle bir risk alabilceksen eger evlenebilirsin diyip kendi rızasının olmadığını da belirtmiş ti .
Öylesine aşığım ki ona varsın sevdiğim adamdan olacaksa olsun evladım. Ne anlamı var bi başkası ile evlat sahibi olmuşum diyelim ama mutsuzum ..
Sevdiğim adamı böyle birseyden dolayı terk etmem diyip risk alarak evlenmekte direttim kararıma saygı duydular sonunda Annem ve ailem ikna oldular . Ve evlendik
2019 yılı temmuz ayı düğünümüz oldu . Ve 4 yıllık aşk hikayemiz evlilikle saadet buldu .
Evlendiğimiz günden itibaren hiç korunmadım .
Ve evladımız olmuyordu . Doktora gittik test ve tetkikler normal yolla hamile kalamayacağıma içerik ti .
Eşim üzülüyordu . Ama ben hep destek ci oldum . Üzülmemesi için herşeyi yaptım ı düşünüyorum.
Evliliğimizin ilk 11 ayı bebegimiz olmadı ve günlerden bir gün İbrahim saraçoglu nun bir videosu na denk geldim. Çakşır suyu . Erkekler için çok faydaliymis. Eşime hemen aldım kullanmasını istedim . Ve hemen kullanmaya başladık. 1 ay düzenli kullandı ve adet günümün geçtiğini gördüm. Eşime umut vermek istemedim . İlk Bi test yaptım. Bir baktım ki ne görim gözlerime inanamadım cift çizgi çıktı. Eşimin yanına koştum . Aşkım ben hamileyim dedim ve o an mutluluk bizim oldu . Ağladık falan iste .
Eşim çok mutlu olmuş. Tabi ben ordan oraya uçuyorum resmen . Yok böyle bir mutluluk.. Aslında ben en çok eşimin mutluluğuna sahit olduğum için dünyalar benim oldu . Çünkü onun mutlu olmasi demek , benim için tarifi olmayan bir eylem ..
Hastaneye gittik . Hcg testi istedim doktorum dan kan verdik sonucu çıkınca beni arayıp haber vereceklerini söylediler. Ve eve geldik emin olmak istedik iyice . Ona göre ailelerimize haber verecektik . Telefonum çaldı. Ve doktorum sonuç için aramış. Sonuç maalesef negatif . Ve ben öyle çok şaşırdım ki nasıl olur evde test yaptim ve 2 çizgi çıktı dedim . Doktor ise testler yanılabiliyor falan dedi. Eşime bunu nasıl derim . Oylesine mutlu görmüş ken . Ama emindim hamile olduğuma. Doktora yok ben hamileyim bence dedim ve telefonu kapattım. Eşime söyledim. Hcg testim negatif mis die . Ve biraz üzüldü. Ama ben hamileyim kesin dedim bana inanmasini istedim . Moralini bu şekilde yüksek tutmasını sağladım. Risk aldım ama hamile olduğuma emindim . Ve 1 tane daha test yaptım evde . Oda 2 çizgi çıktı. Ve hemen birkaç gün sonra kadın doğum a gidicem ultrason dan baktircam ondan sonra kesin sonuç almış olcam diyip eşime bu şekilde söyledim. Ve birkaç gün geçti hastaneye gittik . Doktorum ultrason dan bakti . Minik kuşumun minik kesesi ni gördük. Emindim cunku hamile olduğuma Doktorum elime minik bebişim in o ultrason kağıdını verdi ve muayenem bitti odadan çıktım Eşim kapıda bekliyordu. Ve bak aşkım diyip ultrason kağıdını eline verdim . Hamilesin yani dedi . Evet dedim ve gülmeler kahkahalar havada . Mutluluğun en yüksek noktasında yız. Şuan 36.Haftadayım . Kızımın gelmesine az bir zaman var . Sabirsizlik la bekliyorum . Rabbım evlat sahibi olmak isteyen herkese bu mutlulugu yaşatsın . Hiçbir kadının kollarını evlat siz bırakmasın. Bebeklerin kokuları dünyada tüm kainatı çepeçevre kuşatsın . Kalın sağlıcakla.