Gulsen4224 Betl4201 sende sağol balım 🙈🥰bende konyadayım o yüzden sordum nasıl geçti doğum iyi miydi doktor ebeler 🙈
Betl4201 Gulsen4224 doktoru sadce acilde muyane yaparken gördüm onun harici hep ebeler oluyor zaten, ebeler çok iyiler memnum kaldım ben tavsiye ederim yani 🤗
Aysum Tugce_24 insallah bi an once kurtulursun cnm suni sanci acil den girsen yaparlarmi 🤔😅hic bisey bilmiyorum bn
Osmngl Betl4201 hangi doktora gidiyorsunuz acaba birde nasıldı ilgilendilermi bende orda doğum yapmak istiyordum eşim Kadın doğum hastanesi daha iyi dedi sizce
Susamtanem1 Betl4201 Allah analı babalı büyütsün maşallah🥰 Perine masajının faydasını gördünüz mü kesiniz var mı , geçmiş olsun
Merviskchi Betl4201 ay masallah Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin öyle güzel anlatmışsınız ki bi an gözümde korkulacak da bi sey yok dedim. Bu gelen sancılar dayanilmicak kadar değil di mi
Havvanur96 Betl4201 Rabbim sağ Salim büyütmenizi nasip etsin inşallah 🥰 bende Konya’dayim hastaneden memnun kaldınız mı. Bide ordaki doktora mi kontrole gidiyordunuz
Betl4201 Havvanur96 muyane olarak Nur Gözde kulhan ile Melike hanıma gittim ikisindende memnum kaldım doğumhanedeki ebelerde çok iyiydi ben memnum kaldım açıkcası tavsiye ederim
Esmanindunyasi Betl4201 rabbim saglikli hayirli evlat eylesin perine masaji iyi geldimi epizyo veya yirtigin varmiydi bende baslicam bu hafta
Betl4201 Esmanindunyasi açıkcası perine masajı doğum öncesi süreçten çok işe yaradı alttan muyanelerde hiç zorlanmadım malesef kas dokum kötü olduğu icin yırtığım ve epizyom oldu