Fatma_7 İki gün önce aynı sorundan yakındım daha doğrusu aylardır yakınıyorum psikolojik olarak çok yıprandım çok zor malesef çaresi de yok Allah yardımcımız olsun 🤲🏻😔
Fatma_7 ecevecev21 çok iyi anlıyorum seni kendini dinlememeye çalış. İki gündür annemdeyim biraz daha iyiyim gün boyu ağlıyordum evimde sende ailen falan yakınsa bi git hava değişikliği gerçekten çok iyi geliyor
ecevecev21 tgbktszdmr 4,5 aya daha cok var inşallah o kadar sürmez 😂♥️ Teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için
ecevecev21 Borulce Borulce doktorum ilk 3 ay bebek kanından besleniyor kendini zorlama dedi. Ama 3 ay doldugu için artık üzülüyorum bişey yiyemediğim için😢umarım bir an önce geçer
Borulce ecevecev21 hiç üzülüp strese sokma kendini ben işk gebeliğimde beş ay sadece çilek yiyebildim şuan 7 yaşında ve maşşallah sğlıklı pozitif düşün iyi olcak herşey az kaldı diye motive et kendini
Ozlem23 ecevecev21 ben ilaç kullanmıştım hicbirsey yiyemiyodum ve bebek için kötü bı durumdu beslenemiyodu iki üç ay kullandım şimdi 25+6 yim yeni gecti bulantilarim