Baloglusumm Zeynep0606 hiç bilmiyorum böyle de sancı çok hissediyorum anlamadım ya hayrolsun inşallah hayırlısı neyse o olsun
Kediannesi123 Kızlar peki rahim ağzını ölçmek için alttan mı muayene ediyor doktorunuz benim doktorum haftaya alttan bakılan dedi 14. Haftadayım
BirMuallime Kediannesi123 alttan bakınca daha net belli oluyor canım o yüzden demiştir benim ultrasonda bakıyor bir kere alttan baktı sadece
Hakikitosunpasa Bende rahim ağzı kısalığından dolayı 31 haftalık doğurdum. Riskim 28 de başladı 29 da birden açılmam oldu o iğnelerden kullandım ciğer geliştirici oldum hastanede yattım 17 gün ama fazla fazla duramadı kızım 7 cm açılma olunca sezeryanla aldılar
Hakikitosunpasa Zeynep0606 hiç hatırlamıyorum o korku dolu günleri ama benim aşırı hızlı kısaldı birden de açılma oldu. Şimdi 10 haftalık hamileyim doktor 12/16 hafta arası sıkı takip ona göre serklaja karar veririz dedi
Meryemkale Gul6161 benm 22.haftamda rahim ağzı uzunluğunu 27mm dedi bi daha ölçtü bu sefer 37mm dedi ama emin olamadım 27mm olsa çok mu kısa olmuş oluyo size 33te demişler 😳😳
Gul6161 Meryemkale yani 25 sınır zaten tehlikeli sayılır hemen hemen canım benimde 18 haftamda 33 mm di sonra doktorum proluton iğne verd progrstanada devam ediyorum şuan 23+3 ve 38 39 mm arası oldu net ultrasonda doktor ilacın işe yaradıgını dedi 37 iyi ama
Gglhtrk Gul6161 Merhabalar,ben anlayamadım rahim ağzı normal ama rahim anormalliğinden dolayı erken doğum riaki var demişsiniz,erken doğum riski tam olarak neyden kaynaklı?Çünkü yazdıklarınızdan sanki rahim ağzıyla ilgili gibi anlaşılıyor
Gul6161 Gglhtrk canım bikorni bikollis Var bende çift boynuzlu rahim yani bu yüzden düşük ve erken doğum riskim yüksek 33 mm’di rahim agzı 18 haftamda proluton iğneden sonra 38 39 mm arası oldu