Gul6161 Kızlar 23 haftamdayım ve 5 haftadır doktorum proluton iğnesi verd onu kullanıyorum ve 3 tane daha var erken doğum riskim olduğu için erken önlem almak istedi rahim anormalliginden dolayı 33 mm rahim uzunluğundan 38 mm çıktı sizce nasıl iyi mi ?
Bsmlh Gul6161 çok iyi benımde aynı 24 Haftada ölçtü o iğne önlem amaçlı güzel bir iğne bende kullandım hatta sorun yakarsam yenıden başlarım dedı benımde kayıp ve erken dogumum var 33 olanı bilmiyorum ama uzunluk 38 benımde
ZZeyynePP Gul6161 bnimde 35 gayet iyi dedi kısa mı oluyor o zaman bildiğim 25 28 den aşşaya olunca riskli diyorlar
BurcuP Gul6161 bende de risk var hatta bugün bile kahverengi hafif bir leke oldu, geçen hafta yani 28 haftalık iken uzunluk 3,9 mm çıkmıştı. Progestan fitil kullanıyorum günde 2 kere. Riskim devam ediyor bakalım haftaya ne diyecek doktor
Zeynep0606 Gul6161 cnm benim de 31 mm suan erken dogum riskim var 1 tane oroluton vuruldum sabah aksam progestron bve bol istirahat dedi
Gul6161 ZZeyynePP canım 35 iyi benim erken doğum riskim yüksek olduğu için igne verdi o igne rahim ağzını kalınlaştırıyomuş benimde 18 haftamda 33 mm iğneden sonra değişti ama 35 iyi ben daha 23 haftamdayım
Baloglusumm Zeynep0606 kaç haftalık gebesiniz bana da 31.5 mm dedi ama açılma falan bisey yok normal dedi arada adet sancılarım oluyor progestan yazdı sabah akşam ağızdan içiyorum korktum şimdi ya 25+4 um ben
BirMuallime Gul6161 benim de 19. Haftada 35 e düştü ilaç falan verdi sürekli dinlendim iş yapmadım şu an 55 e yükseldi ilaçları düzenli kullanın ve iyi dinlenin dinlenince düzeliyor çok geçmiş olsun
Zeynep0606 Baloglusumm 24 hafta olduk bugun bizde benimde cok agrim oluyor şisiyorum aksamlari ekmegi falan kestim suyuda fazla 31 mm cikti iste dedi istirahat agir is yapma agir birsey kaldirma bu olcumun alrina inmesin dedi ben progestani vajinal atıyorum daha etkiliimis
Baloglusumm Zeynep0606 benimkinin ayakları aşağıda kafası yukarda bu yüzden hep aşağı tekme atıyor kasklara falan baskı hissi oluyor sizinde mi öyle
Meva_54 Zeynep0606 çok fazla akintnz oluyomu peki .. su gibi vs.. bende ondan korkuyom akıntıdan ayırt edemzsem diye..
Zeynep0606 Baloglusumm evet makat gelis diyorlar normal daha ileriki haftslar donucek sanki asgidan birsey cikacakmis gibi oluyor haraket ettiginde😂
Baloglusumm Zeynep0606 resmen ayniyiz yaa benimde çok akintim var bazen su gibi bazen beyaz ama suyu değilmiş çok şükür inşallah dönerler belki biraz daha rahat ederiz
Baloglusumm Zeynep0606 hiç bilmiyorum böyle de sancı çok hissediyorum anlamadım ya hayrolsun inşallah hayırlısı neyse o olsun