Maria9 Beta hcg değerine göre tek yada çift gebelik olduğu anlaşılmaz ancak ultrasonla anlaşılır o hayırlı olsun 😘😘😘
Nur3955 Maria9 evet bende ilk defa kan testi yaptırdım normalde hep muayene giderdim ama bu sefer böyle oldu 🤗 her hamilelikte başka bir öykü ile ♥️
Uerdem Nur3955 7 haftada mi ne verdim 50binlerde çıktı normal sanirim sonucun pek anlamam ama benimki tek 19haftaligiz suan:)
Nur3955 Uerdem evet baştan bende ikiz falan mı diye düşündüm ama detaylı araştırınca birde yorumlarla sonuç normal olduğuna inandım 🤗
Tugcek33 Nur3955 5. haftada 74 bindi ikiz gebelik benim. Herşeyin hayırlısı tabiki ama 8 haftalık ise değeriniz yüksek değil o yüzden ikiz olacağını zannetmiyorum🥰
Nur3955 Tugcek33 🤗 evet bı ihtimal dedim ama 4 çocuğu şuan bünye kaldırmaz gibi tek olması daha hayırlı gibi ♥️ sizde sağlıkla kucağınıza alınız evlatlarınızı 🤗
Tweety1 mutlu_elvira geçmiş olsun canım 😔❤️ rabbim sağlıklı sıhhatli bebisler nasip etsin inşallah ❤️
Ugur_bocegi001 Nur3955 benim 5. Haftamda 8 binlerdeydi ama bebeğim ikiz değil bende çok istiyordum ikiz olmasını 🤷
Nur3955 Ugur_bocegi001 evet çok tatlı oluyorlar bir örnek giyiniyorlar böyle ama zorluğu da var tabi ama o sekerlige değer tüm zorluklar . 🤗hayırlısıyla kucağına alın inşallah evladınızı♥️