Gamzeblk Gamzeoks merhaba gebzede oturuyorum 😊 ikinci gebeligim medar hastanesi muge emeksize gidiyordum doktor gayet iyi ilgisi falan ama hastahanenin icinin temizligi odalarin lavabo kokusu olmasi falan beni cok tatmin etmedi. Merkez primedeki doktorları onerenler var insallah onunuzdeki günlerde oraya devam edecegim 😇
Ftmgl1 Gamzeoks bende medar hastanesindeki soley hanıma gidiyorum çok memnunum bir tatlımcım diyor yetiyor valla ☺️
esinaltintaas Gamzeoks Merhaba bende gebzede oturuyorum daha önce 1 düşüğüm oldu şuan yeniden 15+4 hamileyim ikisinde de yüzyılda seher hanıma gittim çokta memnunum
minisinannesiiii Gamzeoks merkez hastanesinde cihangir beye gidiyorum övgülerini çok duymuştum her gittiğimde detaylıca bakiyo kafa yapısına kemik yapısına herşeyine tavsiye ederim yani 😊
glshdsdn merhabalar bende Akın Azmana gidiyorum daha önce yüzyıl hastanesindeydi şuan onun yan tarafında özel kliniği var tavsiye üzerine gitmiştim internetten de baktığımda hasta yorumları iyiydi bende çok memnunum çok ilgili bir doktor.
Gamzeoks glshdsdn bu doktoru gerçekten çok duydum şaşırtmadı beni :) teşekkür ediyorum çok sağolun 🙏🏻
Saruhanvemetehaninannesi_ Gamzeoks merkez prime Bülent Serdar SAN bir hafta önce doğum yaptım doktorumda hala daha görüşüp halimi durumumu sorar bebegım küvezde hergun hastaneyi çocuk doktorunu arayıp bebegım hakkında Bilgi alır çok çok iyi
Sakel28 MedicalPark ta Ümmügülsüm Kuyucuya gidiyorum memnunum alanında bilgili, soru sorduğunda sıkılmadan cevaplıyor
Dadyy Bende cihangire gidiyorum gebzede en ucuz orası napim malum farabidense merkezi tercih ettim param olsa yüzyıla çiğdem hanıma giderim süper bi insan âmâ doğum pahalı orda ve eşimin anlaşması var merkezde keşke yüzyılda olsaydi
Gamzeblk Saruhanvemetehaninannesi_ unutmazsam tabiki soylerim 🥰 sizin dogum gerceklesmis sanirim birseyler sormak isterim 🙂 eger sezeryan olduysaniz dogum surecini odalari yakinlarin gelmesi yada yasak olan seyler neler 🙏🏻
Saruhanvemetehaninannesi_ Saruhanvemetehaninannesi_ Gamzeblk Benim yakınlarım geldi gitti annemler eşim kız kardeşim kız kardeşim ile eşim yanımdaydı sürekli hiç problem olmadı oda çok kalabalık olmadığı sürece
Saruhanvemetehaninannesi_ Gamzeblk evet ben merkez prime da doğum yaptım otelcilik hizmeti var Zaten her odada oldukça konforlu ebeler hemşireler yemek getiren ablalar temizlik hizmetlilerine varana kadar öyle tatlılar ki çok ilgililer.. hastanenin hizmetinden de doktorumda da çok memnun kaldım üstelik 32 haftalık erken doğum yaptım ben bir gecede önceden yattım doğum oldu bir gece de doğumla yattım çok memnundum
Gamzeblk Saruhanvemetehaninannesi_ a iyimis ben cok kalabalik istemem zaten. Birde odalar temiz degil mi en onemlisi
Gamzeblk Saruhanvemetehaninannesi_ tekrar merhaba kusura bakmayin cok soru sordum size 🙏🏻 Pazartesi icin Dr. Bülent serdar san dan ramdevu aldim sgk varsa 125 tl iniyor muqyene ucreti dediler tamam dedim birde esimin is yeri hastahaneyle anlasmali ordanda indirim oluyor mu dedim hayir dediler. Siz bir postta sanki is yeri anlasmasiyla 90 küsür gibi bir muayene ucreti verdiginizi yazmistiniz onun icin size sormak istedim ne yapmam gerek diye