mommysweet Gigy aa yeni gelmiş 719 a düşecek yarın bıda güzel bunu mu alsakk Dastana Otomatik Sallanan Ana Kucağı
Gigy mommysweet aldım ben kaçırmayın erken girdi indirime ,görünmüyor aratınca indirimli halı çıkıyor ,tukenmeden koşun 🤭
pbzm mommysweet nuna aldim bende e bebekten indirimli ama eminde olamadim sonraki indirimleri beklesemiydim 🧐
mommysweet pbzm bence fiyatı iyidi indirimde daha böyle indirim olmaz bende bagide karar kıldım 719 a düşüyo bu geve
Gigy mommysweet bagi 717 TL mi oluyor ben im hesabıma göre 560 civarı geliyor e bebekte 🙈 yanlış mi hesapladim
mommysweet Ozge3747 hep birlikte alalım 😍😍 bence gayet güzel ve memnun kalacağız joie den vazgeçirdi beni hem fiyatıyla hem işlevi hem görüntüsüyle
mommysweet Ozge3747 hep birlikte alalım 😍😍 bence gayet güzel ve memnun kalacağız joie den vazgeçirdi beni hem fiyatıyla hem işlevi hem görüntüsüyle
Ozge3747 Gigy mommysweet Arasındaki farkı tam olarak bilmiyorum, üstünün tentesi olması ve belki müziklerinde ufak tefek farklılık vardır. Ama görüntü ve renk olarak dastana daha çok hoşuma gitti benim. Bu arada indirim erken başlamış, ben iki dk önce bagi dastanayı 719 TL ye sipariş verdim. Tükenmeden bakın isterseniz. 😉
Eylul58 mommysweet Baby plus tango düşünüyorum sallanma titresim ve muzikli, ayriyeten ana kucagi cikarilabiliyor manuelde oluyor, yatma ve oturma pozisyonu aliyor, ve önünde mama sandaliyesinde ki aparat takilabiliyor😊
Ozge3747 mommysweet Hayır arama butonundan arama yapın iki dk önce 719 TL’ye aldım, kısa sürede tükenebilir. Sayfayı güncelleyin ve sepete ekleyip bir de sepette bakın.
ratatosk mommysweet ben de az önce aldım 719 TL ye sayfayı yenileyin gir çık yapın kalmayabilir ben bagi dandini alacakken tükenmiş bile Dastana aldım