Ozsen35 mommysweet canım ben joie 2 in 1 ana kucağı almıştım oğlumda nasipse kızım olucak ondada kullanıcam çok sağlam ve çok memnunum
Kubra-kurt-aksoy mommysweet joie Sansanın otomatik ana kucağını aldım ben henüz bebeğim doğmadı kullanmadım ama çok güzel müzikleri felan sallanma hız ayarları da iyi
Kubra-kurt-aksoy mommysweet sahibinden.comdan 2.el aldım. Garantisi devam ediyordu bebek kabul etmemiş onlarda satıyordu 700 TL ye aldım hiç kullanılmamışını.☺️
mommysweet Kubra-kurt-aksoy çok iyi denk gelmiş indirime girecek 5 şubatta bakalım bugün karsr vermem lzım nuna ile arasında
Ozge3747 mommysweet nuna nın kendi kendine sallanma özelliği olmaması kötü bence, aparatını ayrıdan almak gerekiyor
mommysweet Bugün gittim nunaya tekrar baktım görünüş olarak evet estetik ama manuel olması çok dezavantaj o yüzden joieye karar verdim
Gigy mommysweet nuna ve bagi arasında kaldım ben de 🙈bagi bugün gece indirime girecek müzikli ,telefondan bağlanıyor vs ,nuna manuel olmasi düşündürdü beni ,500 e falan gelecek bagi sanırım siz de bakın isterseniz
mommysweet Gigy aa yeni gelmiş 719 a düşecek yarın bıda güzel bunu mu alsakk Dastana Otomatik Sallanan Ana Kucağı
mommysweet Gigy aa yeni gelmiş 719 a düşecek yarın bıda güzel bunu mu alsakk Dastana Otomatik Sallanan Ana Kucağı