gulsahgursoy OzgeBzkrt 36+2′den herkese merhaba😌Uncalı Meydan Hastanesi Hayriye Gözüaçık’a gidiyorum ve doktorumdan çok memnunum😌🌸
OzgeBzkrt Yasemin0728 Jinefem tıp merkezi Kevser hanım benim de doktorum. Değiştirip değiştirmemekte kararsızım o yüzden sizlere sormak istedim. Kim nerelere gidiyor memnun mu diye 😇😇
Smylcn_ Vitale M.Taner bey ☺️ Canım doktorum ☺️ Cuma günü artık sonuna geliyoruz ama ara sıra rahatsız edeceğimden hiç kuşkusu yok kendisinin çünkü inanılmaz bi bağ oldu aramızda. Eşim ve ben çok memnunuz. ☺️
Beyazmelekkk Smylcn_ canım doğum ücreti ne kadar normal ve sezeryan 2021 fiyatı ? Birde içinde herşey dahil mi bebege yapılacak testler vs var mı
Matilgan07 Beyazmelekkk ben yeni gördüm mesajınızı arkadaşlarımızda dediği gibi fiyatlar 3000 ve 3500
Smylcn_ Beyazmelekkk normal 3.000 sezeryan 3.500 canım ilk kontroller tahliller işitme testi oda süslemesi vs dahil 1 gece kalmalı sezeryanda
Beyazmelekkk edakyconal07 teşekkür ederim canm memleketim ant doğumu ant düşünüyoruz da araştırmaya çalışıyorum bende . İyi mi vitale ve Dr lari canım. Diğer ozellerde daha pahalı rakamlar duydum hep vitale daha uygun geldi sanki
edakyconal07 Beyazmelekkk bütün doktorları birbirinden iyi alakalı bence kendi şahsıma bayan bir doktor tercih ettiğim için Sema hanıma gidiyorum hastane personeli dahil hepsi çok çok iyiler