MirzaHazal56 Kubab1244 çok zor ya bulantı Allah yardımcın olsun ben kızımda ölüyordum çok şükür oğlumda çok iyiyim
Ozne34 Kubab1244 benim 6 cı haftada başladı bulantılarım artık yemek görmek istemiyordum 6 kilo verdim bi kaç haftaya doğurcam halen sabahları kusuyorum ama ilk 6 ay çok kötü idi hastahanede geçti ne yesem miğden rahatlamıyorgece bulantıyla kalkardım doktorum bir ilaç vermişti o hayatımı kurtardı
Yenibirannee Bende 10+4 haftalik hamileyim hayat enerjim kalmadi mide bulantimdan dolayi hele mutfaga kesinlikle giremiyorum afedersiniz öğürerek cikiyorum Allah yardimcimiz olsun prilam iciyorum ama oda fayda etmiyor 🥺
Kubab1244 Yenibirannee bende aynı öyleyim hiç birşey yapamıyorum her dk lavaboya koşuyorum 😢 bu nasıl birşey böyle anlamış değilim bir damla suyu kat kat fazla çıkarıyorum 😢 bebeğim gelişmeyecek resmen korkuyorum
Damlabal Yenibirannee taze zencefili demleyip limonla için çok iyi geliyor ben aylarca onunla yaşadım😊
Yenibirannee Kubab1244 bende gercekten korkuyodum ama doktor gayet normal dedi vitamin ve folik asit kullaniyorum bebege onlar etki eder bence gercekten cok zormus mide bulantisi sizin kac haftalik?
Kubab1244 Yenibirannee 7+3 haftalık daha yeni olmasına rağmen böyleysem sonrasında ne yaparım bilmiyorm 😢🤷♀️
Yenibirannee Kubab1244 bende 7. Haftada basladi Allah yardimcimiz olsun doguncada ben ona cektircem hep isircam opcem koklicam bende bebegime huzur vermicem boyle dusununce hafifliyor sanki 😂😂
Kubab1244 Yenibirannee onlar bizi uyutmayıp yine intikamlarını alırlar 😂 Annemin değerini şuan çok daha iyi anlıyorum
Fatma_7 Kubab1244 bende sürekli helallik istiyorum annemden. En çok sende zorlandım derdi de ne kadar zor olabilirki derdim. Şimdi çok iyi anlıyorum sürekli helallik istiyorum anne olmak çok zormuş
Kubab1244 Yenibirannee kesinlikle öyle rabbim hayırlısıyla bize de o duyguyu tattırsn sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🤲🏻 ama bebeklerimizde bizi yormasınlar annelerine kıymasınlar rahat bi hamilelik geçirelim inşallah 🤲🏻🤲🏻
Kubab1244 Fatma_7 ay bende annemin ilkiyim çok zor bir hamilelik çok zor bi doğum geçirmiş canım annem 😢 vakumla alınmışm 😢😢 ne hallere gelmiş şuan düşündükçe çıldırıyorm bende abartıyorsun anne diyordm şimdi ise annem çok zor yavrum anne olmak kolay mı sabır edecksn bizde bunları yaşadık diyor
Fatma_7 Kubab1244 aynen insan başına gelince anlıyor işte yine de bugünlerimize şükür 🤲🏻 Geçecek inşallah