Ozo34 Merhabalar kızlar 20. Haftamdayım 16 haftadan bu yana hareketleri hissediyorum şükür.Ama bugün hiç hareket etmedi sizce tedirgin olmalimiyim
Kvsr-klm Ozo34 biz 27 haftalık olduk kıpır kıpır durmuyo yerınde daaha erken cAnım az hiissedersn ben o zamanlar hıc hıssetmıyodum
Ozo34 Zahire38 tskler cnn gün içerisinde en azından 1 kere oynasaydı içim rahat edecekti gün içerisinde hiç oynamamasini garipsedim bende 🙈
Ozo34 Kvsr-klm normalde hergun pitir pitir gezinirken 🤗 bugün hiç hareket olmayınca biraz korktum sanırım 🤦♀️ teşekkür ederim .Saglik ocağında en erken kaçıncı haftada kalp atışı dinleniyor bilginiz varmi
Ozo34 Zahire38 ah bu korkular hiç bitmeyecek sanırım 🤦♀️ ben doğuştan yarim rahimliyim alan dar olunca hep acbalar la geçiyor günler. Inş 28 i bir geçebilsem rahat nefes alacagim
Ozo34 Seda-1 o haftalarla varla yok arasi gibi oluyor hareketleri ins 20 e doğru daha net olacaktır 🙏
Hayal_Anne Ozo34 herkes mutlaka yaşıyor bu durumu neredeyse dogurcaz hala bazen hareket etmiyor mu diyoruz rahat olmak lazım aslında da işte şüpheler her daim var 🤔🤷🏼♀️
Ozo34 Hayal_Anne bizim kuzu 11 yılın sonunda 7 . Tüp bebek denemesi ile olunca ilk kez gördüm 20. Haftayı bu bile hayaldi bana hamd olsun yaşatan rabbime hepimiz sağlıkla kavuşalım ins🙏🙏
Happycik Ozo34 34. Haftadayim hala bir gün bir günü tutmuyor. O haftalarda 2 gün hiç hisetmedigim oluyordu.
Ozo34 Happycik çok teşekkür ederim 🙏.Sanirim ben beklentiyi fazla yüksek tutmuşum şimdi sizlerin yorumlarını görünce içim rahatladi .Yoksa yarın sırf bu yüzden dr a gidecektim 🙈
Happycik Ozo34 İnsan bir türlü endişesini yenemiyor. Çok iyi anlıyorum ☺️☺️ Ama zamanla birazda bebeği tanıyoruz. ☺️