Fundacivi -Merrvee- ben 4 tane aldım yaz bebeği olacağı için yeterli diye düşünüyorum belki bir iki tane daha ekleme yaparım
Hilalsny Bulutsevdasi tatlim en mantiklisi bence su ; internette intaslar diye bi sayfa var subesi de izmir kemeraltinda guvenilir bi yer orada her cesit kumas var fiyatlari da uygun hatta kiyaslayinca baya uygun. Mesela 15 liraya bile dustugu oluyor. Muslinlerin eni 160 cm 180 cm poplin kumaslar (ki ben poplin alicam muslin degil bi tik daha kalini kundak icin falan daha iyi) 240 cm eni. 1 metre kumas alsan ortadan ikiye bolsen 100e 120 boyutlarında 2 tane muslin cikartmis oluyosun 20 25 liraya en fazla tanesi 10 lira oluyo yani. Kenarlarini da elinde diktin mi tamamdir yada ponpon satiliyo metresi 2.5 liraydı sanirim ondan alip ondan dikebilirsin. Daha kalin yada cift kat olsun dersen ona gore metresini alirsin yada multimuslinlerden alirsin. Normal bil muslin 80e 80 oluyo ve hemen kuculmus oluyo kullanim suresi cok az ve en ucuzu indirimli hali 30 lira oluyo yani
mommy_bee Tediden 4 tane aldım. Yatastan da 4 tane aldım. Yatas daha kalındı yumusaktı ve 29tl fiyatı.
Papatya-20 Bulutsevdasi bu site güvenilirmi bilmem ama cok uygun Bi araştır istersen desenleri pek güzel
Minigim20 Bulutsevdasi canım ben bim den aldım daha kullanmadım ama yumuşacık kumaşı o kadar para vermene gerek yok bence arada geliyo böyle uygun
Minay Bulutsevdasi internette bilmem ama burda çarşıda felan 10 15 20 tl yani geröekten internette çok pahalı onun yerine kumaşcılarsan kumaş kestirsen çok daja uyguna geliyor
Defnemm2019 Bulutsevdasi e bebek magzasında 35 TL ye 1 alana 1 bedava kampanyalı tanesi 17.5 a geliyor cokta yumusak yıkadım bişey olmadı 115115 cnm 120 120 olanlarda 45 TL oda aynı 1 alana 1 bedava ordan alabilirsiniz
threestar Bulutsevdasi waikikiden aldım 1-2 tane, lcw home bölümünde vardı, bir kaç tane de BİM’den aldım kaliteleri gayet güzeldi, şimdilik yeter diye düşünüyorum zaten kış olduğu İçin daha çok tulum ve battaniye kullanırım diyorum
Ortmenanne16 Bulutsevdasi bebetalya diye bir site var Instagramda orada 3 tane 50 TL ve pamuk kesinlikle. En ucuz bebek marketi diye bir site daha var oda google yazın fiyatlar yine çok uygun
Beyziikoo Bulutsevdasi Kumaşçılarda çok güzel müslinler var metresi 20 25 arası kestirin istediğiniz gibi kullanın sizin dediklerinize hiç rastlamadım ama çok pahalıymış 😑
ipekkkkkkk7 Bulutsevdasi Canım benim muslin örtüsünü metreyle satıyor perdeciler vs.o tarz dükkanlarda metreyle oluyor ben bir metre aldım 25 TL idi ortadan kestim iki tane muslin battaniye oldu daha önce normal almıştım 35 di ama ben 25 tlbir metrelik muslinle iki tane yaptım 🥰🥰🥰🥰
minisinannesiiii Bulutsevdasi geçende e bebekte indirim vardi 2 al 1 öde 34 tlye 2 tane almıştım belki devam ediyodur bi bakin isterseniz sitesine
aleyna96 Bulutsevdasi bir arkadaşım yeni hesap açtı aka.demikanne diye kendisi yapıyor her keseye uygun fiyat almanızı tavsiye ederim 🙏🏻