Bulutsevdasi Ya anlam veremiyorum. Bebek ürünleri pahalı tamam ama muslin örtüleri niçin bu kadar pahalı. 3 tanesi 150 200 TL . Tanesi en uygun 50 TL. 75 TL olarak değişiyor. Yok mu uygun fiyatlı muslin ortu sitesi? Siz neler yaptınız ? Kaç tane aldınız?
Osim Şok a gelmisti tanesi 10 liraydi takipte kalabilirsiniz kalite anlaminda bilemicem ama en nihayetinde islevi ayni 👍🏻
Tugcekkkkk Osim ben aldım şoktan. Lcw ile kıyaslayınca kalite daha düşük ama dediğiniz gibi işlev aynı yani.
Ozlem23 Bulutsevdasi kumaş al terziye git kenarlarını dikiversin metresi 25 TL kumaşın istediğin boydada kesersin
Susen-merve Bulutsevdasi ben 120 ye 120 müslin örtü yanında 2 ağız bezi 1 omuz bezi aldım. 34 lira verdim ve %100 pamuk. Trendyol dolap uygulamasından aldım 0 ürün etiketiyle geldi
ysfali06 Bulutsevdasi ben bimden 15 liraya almıştm bu ince olan müslinlerden. Bi tane de yengem hediye almıştı sağolsun. Ama minicityde görmüştüm 20 25 liraya da vardı
Mervenurbr Bulutsevdasi size tavsiyem kumaşçılardan Müslin bezini alıp diktirin . Ben babybekcollection sitesinden aldım . Bir iki tane de kumaşçıdan alıp diktirdim iki kat yaptırıp. Lcwde ki olsun marketlere gelen olsun hepsini inceledim o kadar inceler ki . Gerçekten fiyatı biraz yüksek olanların geneli çift kat oluyor . ve inanın daha kaliteli oluyor. Olmayanda vardır bilmiyorum ama benım aldığım yerlerden gelenler çok kaliteli diyebilirim
Cramel Bulutsevdasi instagramda 2 tane sayfa buldum ben uygun fiyatlı biri kaanbebe 3 tanesi 50 tl diğeri de bebemerbebe diye bir sayfa tanesi 17.5 bi bak istersen ama kalitesini bilemeyecem
Nasippp Bulutsevdasi https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/3585082/621615 linki canım atayım dedim
Eminos123 Bulutsevdasi hic almadim annem ince battaniye dikti pamukludan oglumda kullandim bu bebegimde de kullanirim