Kubra50 [silindi] aminnn inşallahhhhh hepimiz sağsalim kucağımıza alırız ben memnunum doktorumdan ilk başta Ece sınacı ya gitmiştim sonrA bi kere Kübra hamzaogluna gittim memnun kaldım onunla devam ettim
Gulce5038 Özel hastanelerde pandemiyle ilgili nasıl tedbirler vardı doğum odası ziyaretçilerle alakalı özellikle kapadokya hastanesinde
1_minik Gulce5038 hiç araştırmadım doğumuma daha çok var benim 17 haftalığım..30 larda inşallah onu da araştırırım şuan için bilgim Yok valla 🤷♀️
Zeyno26 Ates21 aslen nevsehirliyim canim kirsehirde selgah cami civarında kaliyorum, nevsehirde versa hast. Cem beye gidiyorum 😊 sen ?
Ates21 Zeyno26 bende özel Kapadokya hastanesi Ramazan beye gidiyorum cnm medrese mahallesinde oturuyorum 🙂
Ates21 Zeyno26 Ben 12 haftadan beri gidiyorum cnm şuan 31 haftayim çok memnunum ilgisi bilgisi çok iyi dogumuda orda düşünüyorum cem bey nasıl onun isminide çok duydum
Zeyno26 Ates21 ben de tesadüfen ilk randevumu Cem beye almıştım, memnunum canım bilgisi çok iyi birkac tanıdığım var kendisine gidip doğum yapan hep iyi seyler duydum sakin bir insan şimdilik gayet iyi gidiyor insallah oyle devam eder 🥳😍
gokbennn Bende Nevşehir de oturuyorum 9 ay önce geldim buraya yeni evlendim kapadokya hastanesi Yeliz hanıma gidiyorum