EsraifciUur Kızlar selam, durumlar nedir sizde? Ev temizliği beden temizliği çanta hazırmı? Çok şükür bugün temizliğim bitti 3 gün ugrastık değdi😍 Yarında ağdaya gideceğim sonrasıda Allahın takdiri günümüzü bekleyeceğiz oğlumla😍
Sema99 EsraifciUur benim son 31 gün ama gününden önce doğacak çünkü sancılarım başladı artık sıklıkla değil doktor demişti Doğum olabilir die suym fazla
Sema99 EsraifciUur annemde kalıyorum eşim çalıştığı için il dışında olduğu anneme bıraktı anneme gelmeden önce eşimle beraber evi kople temizledik bıraktı bni anneme gitti tekrar
cepnihatice EsraifciUur ayy benimde 15 günüm kaldı çok stresli ve heyecanliyim ev temizliğimi kadın tutacaktım kayımvalidem ben yparim bidaha para vermeyelim dedi sağolsun ama ben ona kıyamam ki temizliğimi kendim yaparım yavas yavas mecburen ☺
ayazefeveannesiii EsraifciUur son 18 gun temizlik bitti kendi temizligimde bitti ama tekrar bi elden gecmem lazim🤣iki hafta oldu temizleneli hala dogmadi napalim🤗
MerveKontakay 19 gün galba ruhen hazır değilim😬😬😬 son 2 hafta kala kendimi hazırlamıyı düşünüyorum bir dahakş hafta yani saçım beden temizliği vs 😂 Az biraz korkudan ağırdan alıyorum temizliğim bitti ama yinede son 1 hafta kala bir kadın çağırıp son kez yaptırcam
EsraifciUur MerveKontakay bende 2 gune bir toz alıp vilada yaparım artık😂 Çarsamba catı muanem olmasa bende son 1 hafta kala yapardım bedenn temizliğini ama😏
EsraifciUur Sema99 hayırlısı olsun canım benımde çok sancım oluyor ama ntsde ne sancı ne agrı doktor doldurursun gununundedi
Fucshbau Sema99 benimde son 33 gün doktor bana da suyun fazla ama normal doğumu beklicez dedi temmuz başı gibi büyük ihtimal ama benim içimden hep bu ay sonu geciyor
MerveKontakay cepnihatice ay yormayın kendiniz son günler enerji gelirmiş doğuma hazırlık için beden doğumda yoruluyomuşsun kendini yorarsan 😂
Edos Son 19 🤦♀️ Ev temizligim felan tamam beden temizligimde gecen hafta gitmistim birde haftaya giderim herhangi sıkıntı olmazsa yeter 🤷♀️ Hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah
EsraifciUur Edos aminn canım inşallah. Bende agdayı bıgun hallettim eger paşamız gelmezse 15 gune tekrar giderim kuaföre
Deniz_destan_can Son 19 🤰 Temizlik yapamadım çok ağırım yoruluyorum yapamıyorum :/ Diğer herşey hazır
Dimplesgirll Son 26 gün benim de haftasınu koca camı sildim balkonu yıkadım kendimi çok dinç hissediyorum neden se normal de bu kdr iş yapmam hergün toz alıyorum mutfağı bulaşık normalde yatmadan hallederdim şimdi hemen halleşiyorum mutfağı temizleyip yatıyorum ağda yaptım ama geri çıkar büyük ihtimal bida yaparım Kaç gündür acıyor ağda yüzünden
Deniz_destan_can EsraifciUur Aynen canım allah kimseye muhtaç etmesin. Ailemin şehrinde değilim eşim tarafı da yapmıyor