deryamehmet35 ece_2206 tüm dualarım hamislerler ve hamile kalmak isteyenlerle sezeryan masasında herkese dua edicem biz çok eğlendik bu yollarda Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın bizleride sağlıklı doğumlar nasip etsin
Cemrreedemirci deryamehmet35 sağolun hepimiz güzelce kulağımıza alalım inşallah haftasında zamanında. Ciğerleri ve bağışıklığı kuvvetli olsun bana yeter ☺
Dilara1503 deryamehmet35 bizimde günümüz 10 Şubat karmarışık duygular sanırım bebeğimi kucağıma alınca tutamicam gözyaşlarımı bende şaka gibi geliyor inanamıyorum Rabbimin en güzel hediyesi şükürler olsun Allah’ım tüm annelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşallah 🤲🤲
deryamehmet35 Dilara1503 yani tutamayiz göz yaşlarımizi bugün Dr gün verirken bile ağladım ama bunlar mutluluk gözyaşları
Mom046 deryamehmet35 Ay insallah 😔 valla merdiven yürüyüş hurma durmak yok yola devam insallah bir avazda doğuralım hepimiz
Kubra64 Tahmini Doğum Tarihimiz 27 Şubat bakalım Normal bekliyoruz 2 gün gecikirse Mart Bebeği olacağız ☺️
DaisyMom deryamehmet35 ya masAllah pazartesi 8 şubatta bende dogum yapicam insAllah 🤲😍 38+1 oluyoruz.Ikinci sezeryanim.Allah yardimcimiz olsun saglikli bir sekilde alalim kucagimiza çok heyecanli stresliyim.Bende evladima kavusup evlad hasretim bitsin istiyorum🤲
deryamehmet35 DaisyMom sürekli yorumları bile olurken ağlayasim geliyor çok güzel günler bizi bekliyor az kaldı bir gün arayla nasipse. Doğumdan sonrada yazarız bizde artık hikayelerimiz🥰☺️
Yuspel DaisyMom 8 Şubat 39+1 oluyorum doktor da o güne randevu verdi hayırlısı ile bebişleri kucağımıza alalım inş..🙏