Zynpsnmz o bari sakıncalı olmasın artık 😅
Hamilelikte makyaj
Annesininmisi aynen çok saçma geliyor 🤣🤣🤣
Zynpsnmz makyaj olayında deri emiyor kana karışıyor kozmetik malzemelerin kimyasal içeriği diye zararlı görülüyor, hafif yapıp temiz.icerikli ürün kullanırsaniz neden olmasın bence insanın kendini güzel hissetmeye ihtiyacı oluyor :(
- Düzenlendi
Aynur-13 @acemianne1 florürün zararlı olduğunu hangi doktor söylediyse diplomasını görmek isterim.Arkadaşlar lütfen böyle asılsız bilgilere itibar etmeyelim.Hem hamilelik döneminde hem de sonrasında güvenle kullanabilirsiniz. Toplumda saçma sapan bilgilerle kendinizi kandırmayın lütfen. Sonra diş doktoruna gittiğinizde dişlerim gep hamilelikten çürüdü diyorsunuz. Hayır bu sizin hatanız.Bu arada bir UZMAN DİŞ HEKİMİ olarak konuşuyorum. Lütfen!
Sedagmlksz bunları duymaya ihtiyacımız var gerçekten 🙂🙂
Sedagmlksz ben sabah ve akşam sürekli olarak dişlerimi fırçalarım dişlerine çok özen gösteririm. Ama bu aralar sürekli diş etlerim şişiyor. Hamilelikte alakalı değil mi
Zynpsnmz evet hamilelik hormonları sebebiyle özellikle dişetlerinde şişlik, fırçalama sonrası kanama, sızlama sık görülen bir durumdur. Dişlerde de çürük olasılığı artar. Diş ipi kullanımının artılırması ve özellikle geceleyin yatarken dişlerin mutlaka fırçalanması gerekir. Bir de kalsiyum alımına dikkat edilmesi gerekir.
Zynpsnmz genelde evde olduğum için ara sıra dışarı çıkarken yapıyorum açıkçası hiçbi ürünümü değiştirmedim hamilelikten önce ne kullanıyorsam şuanda da onlar temizleme malzemelerim falan da aynı. Nasılsa her gün yapmadığım için bi sorun olmaz diye düşünüyorum. Ruj bende sürmüyorum zaten maske var sürsem de görünmez dışarda 😃
Zynpsnmz
Benimde merak ettiğim bir konuydu, haftada bir TRT de acemi anneler programı var orada uzman doktor bunun açıklamasını yapmıştı.
Kullandığınız cilt ürünleri ve makyajda sakınca yok yanlızca saç boyamada sakınca bulunduğunu söylemişti ama ben yine de yapmıyorum tabi sebebi cildimin aşırı derece sivilcelenip lekelenmesi yüzünden.
Sedagmlksz uzman doğum doktorunun söylediği şeyi söylüyorum ben de kendim uydurmuyorum bunu sonuçta acıbadem Hastanesi’nin doktoru söylüyor. İnsanın üstüne bu kadar gelinmez ne kadar acımasızsiniz
Sedagmlksz üslup çok önemli gerçekten
Eğer sizin söylediğiniz gibiyse bile bunu söylemenin binbir türlü hali var.
Sedagmlksz bunu bildiğim iyi oldu en azından 🙂 teşekkür ederim
Ugur_bocegi001 yaa sivilcelerin çıkması berbat birşey. Cidden nasıl gidecekler bilmiyorum. Herşeyi deniyorum illaki iz kalıyor. Makyaj yaptıktan sonra zaten elim yüzümde sürekli o yüzden makyajdan uçuyor 😔😔
acemianne1 ben sizin üstünüze mi geldim neden böyle bir psikolojiye girdiniz 😅 siz sanırım kötü üslup görmemişsiniz burda fazlasıyla örnekleri var aslında ben de okuyorum. Ben toplumdaki bu yanlış bilincin giderilmesi taraftarıyım. Sağlıklı günler diliyorum size🙂
Zynpsnmz ben Sebamed in sabununu şiddetle öneriyorum gerçekten çok işe yarıyor
Pazartesi gününü bekliyorum almak için kesinlikle onu alacağım unuttum gitti de etkisini yoksa şimdiye kadar almıştım sizede tavsiye ederim benim genelde olan sorunumdur nişanlılık dönemimde de sabun gerçekten en iyi etki eden ürün olmuştu ama işte aklımdan çıkmış 🤷
Ugur_bocegi001 deneyecem 🙂