Umutluanneee48 Sevda-23 benimki gerçekten yerlesme ise 1 gun 2 defa damla şeklinde. seninde mi var yoksa
Gzmkk Umutluanneee48 benimde öyle 9 ocak son adet tarihim yumurtlamadan 2 gün sonra kahve rengi akıntım oldu şimdi 5 gün var adetime inşallah hamileyizdir
Umutluanneee48 Gzmkk benimde 10 ocak son adet tarihim. InsAllah gece dua ediyorum ben seninde adın ile dua ederim canım
Gzmkk Umutluanneee48 çok teşekkür ederim üzülüyorum benimde isteyen herkesinde bebeği olsun isterim senin başka belirtin var mı
Umutluanneee48 Gzmkk evet kasıklarda batma lekelemesen beri geçmeyen bel ağrısı. bas ağrısı ve mide ekşimesi var ara ara bulanıyor derin nefes alıyorum geçiyor. göğüslerde sızlama başladı son zamanlarda
Gzmkk Umutluanneee48 hmm sende baya var benim adete yakın göğüs acım vardı o bile yok bu ay azcik lekelenme oldu 2 günde geçti şimdi hiç bişey yok
Umutluanneee48 Gzmkk bazılarında belirti olmuyomuş umut etmeyi birakma. benim eşime bi dr dediki senin çocuğun olması için ak sakallı dedenin size dokunması gerek. o zaman bile üzülmedim. biliyorum olacak Allah istediginde
Gzmkk Umutluanneee48 bilmem çıkmaz diye yapmıyorum daha 5 gün var yumurtlamadan 9 gün geçti sence ne zaman yapayım