Beyzabuglem glnzem PASSİFLORA şurup şimdi 1 ölçek aldım ve icemedim boğazımı çok yaktı sizdede öyle oldumu acaba
glnzem Beyzabuglem seni çok iyi anlıyorum. Hep kaygı ve korku yüzünden oluyor zaten ataklar. Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Beyzabuglem glnzem bende diyorum alerjim felanmi var acaba öyle oldum bana iki ölçek dedi ama ben bugün 1 ölçek zor. Alabildim
Beyzabuglem Mutiess ben bugün DİDERAL habi bir tane aldım carpintim yok ama piskiyatriyi aradım günlük kullanma carpintim olunca al dedi doğum doktorumu aradım oda bir hafta kullan diyo hangisine inanacagimi şaşırdım valla
Beyzabuglem Mutiess PASSİFLORA şurup sizinde bogazinizi yaktimi içerken ben çok zorlandım birde ne kadar iciyosunuz bana iki ölçek dedi
Dilara-23 Bendede var anksiyete rahatsızlığı 7 haftalığım atak gelicek diye korkuyorum zarar verir diye tansiyon yükseliyo bende atak anında sizde oluyomu tansiyon yüksekliği ani çarpıntı falan 🙁
Beyzabuglem Dilara-23 aynısını yaşıyorum tansiyon Nabiz tavan yapiyo carpinti nefes darlığı ben cmrt geçirdim ondan buyana bebeğin nabzı yüksek cikiyo dün ilaç başladım onun için haftada 3 kez nst bagliyo doktor yakın takibe aldi
Momayse Beyzabuglem bende passiflora kullanmaya basladım dün sizinle hamileligimiz ayni 34 haftalık ben tek korkum virüs yakalanirsam ne olacak diye kafayi yemek uzereyim hamileligin ilk baslarinda hic bir sıkıntı yoktu gayet guzel gecti ama 3 aydır tepe taklak oldum
Beyzabuglem Momayse bende öyleydim 33 hafta hiç hamile deyil gibiydim bu hafta çok kötüyüm doğum doktorumu verdi sizede şurubu
Assssyaa Momayse kızlar bana da doktor passiflora verdi hemen etkili oluyor mu yoksa 1 hafta sonra falan daha mı iyi hissediyorsunuz.
Beyzabuglem Mutiess benim nabzim norma bugün 1 haftalık sonuca baktı doktor nst istedi bebeginki 160.cikti beginki düşmesi için DİDERALi doğuma kadar kullanacaksın diyor benim nabzımı çok düşürür mü acaba siz kullandım demiştiniz ne kadar etki ediyo bu ilac
Mutiess Beyzabuglem zaten sizin nabzınızdan dolayı bebekte de çok oluyor bazı hamileler de de bebekte nabız yüksek olup anneye etki ediyor 🙏🏻 Doktor size kullanın dediyse kullanın çünkü ben gebe değildim kullandığımda 🙏🏻
Beyzabuglem Assssyaa size ne için verdi acaba ben panik atak geçirdim ondan sonra PASSİFLORA surupla dideral hap basladi
Beyzabuglem Assssyaa ben çarşamba dan buyana kullanıyorum aynıyım nasıl bı etki etcek onuda bilmiyorum ki
Momayse Assssyaa bende yeni kullanmaya basladım burda ki bir arkadas 1 haftaya kadar etki eder dedi düzenli kullanimda tabi
Assssyaa Beyzabuglem bende takıntı rahatsızlığı vardı önceden ama hamilelikte 1 aydır bu korkular başladı takıntı ve ikisi çok kötü yaptı beni passiflora verdi. 2 gündür kullanıyorum ama çok aşırı bir etki etmedi. Sizin korkularınız bebek ve doğum ile mi ilgili başladı.
Assssyaa Beyzabuglem bende aynı şuan kullanıyorum ama nasıl olacak anlamadım benim eski psikiyatri ilaçların hemen etki ediyordu tabi onlar ağır ilaçları da.