Yasden bebegimin tonton kilolu dogmasini cok istiyorum yiyorum yiyorum ama ona yariyormu hic bilmiyorum 🤰🙂
nilsmother Yasden pekmezli süt kaşar muz ye canım 2 haftada 700 gr almış benim bıdık biraz gerideydi toparladı 😍
RANA60 Yasden yumurta badem ceviz findik kaşar muz hic eksik etmiyodum her sey yiyodum faydali olan şeyleri ama bunlar kili aldirdigini bilmiyodum .36+6 haftalikken oglum 3933kg tam bi tosun yarin kontrolum var 😊
dorugunannesi34 Yasden bildiğim kadarıyla muz çiğ badem yumurta kaşar çok kilo aldırıyormus bebise ❤️🤗 bende kahvaltıda hepsini tüketmeye çalışıyorum şuan 19+5 günlüğüm
Yasden Ayse3007 Bi bilgim yok hastanelerden randevu alamiyorum 30 haftalik olmadan once 1100 du simdi bilmiyorum cokta merak ediyorum cuma gunu hastaneye gidicem bakalim insallah tontondur 😂😂
dorugunannesi34 Yasden bende haşlanmış çok seviyorum hemde kayısı kıvamında ama işte hamilelikden dolayı tam pisiiriyorum zar zor yiyorum🤭
dorugunannesi34 Yasden makarna karbonhidrat canım çok aşırı sağlıklı değil seni sisirir sadece yoğurt hergun ye ve tambugday ekmeğinden bol kaşarlı tost yap oda iyi
dorugunannesi34 Yasden firinindada yapabilirsin eriyor sonuçta mutfakta çare tükenmez 🙈 en basiti kaşarlı omlette yapabilirsin oda iyi kilo aldiriir
Yasden dorugunannesi34 firinda yapilan tost makinasinda yapilanın tadini vermez ama yapicam denicem 😂
Yasden RANA60 yaa masallah tosun paşa olmus seninki rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ♥️♥️♥️