Sumeyraaa32 Serpil-3 genelde almiyoda cunku her postta goruyorum ozele gidenler olsun ayrica odemisler ali hoca almiyo die biliyodum dogruymus😀 tesekkurler
Serpil-3 Sumeyraaa32 valla çok kalabalıktı son ikiye kaldım bu yüzden geç olunca mı bilmem 10 dakika falan sürdü iyice baktı fotoğraf çekti yüzünü gördük😂sonra da konuştuk işte
Vesile2 Serpil-3 canım ali acar a nasıl randevu alıyorsun sekreterini aradık ama ulasamadik.bnde Hüseyin görkemli ye randevu aldım detaylı ultrason için gitcem ama yaparmı ki Hüseyin bey detaylı ultrason.bnde Seydişehir deyim
Serpil-3 Vesile2 valla randevu almak bi ölüm ilk randevuyu saatlerce aradım öyle düşürebildim saat ikiden sonra ara 🤷♀️Sonrakileri oradan veriyor tekrar aramıyorsun
Serpil-3 Vesile2 özel değilse siz niye Ali Acara gidiyorsunuz ben riskli gebe olduğum için ona yönlendirdi doktorlar sizin de mi öyle
Vesile2 Serpil-3 ben detaylı ultrason için gitcem bi. Önceden dusuklerim olduğu için riskli gebeyim zaten. Seydişehir’de ki doktoruma gidiyorum normalde takibe
Serpil-3 Vesile2 eğer ilk defa gidiyorsan 400₺ alıyor devamlı olunca değişiyor bi 350₺ bi 250₺ belli olmuyor ama ilk seferde 400₺ canım sadece detaylı içinse başka dr a git derim orda o kadar sıra beklemeye değmez herhangi bir özelde yaptırabilirsin
Ekvatoral Minnak33 Başaran Klinik Ahmet Başaran/Mustafa Başaran. Bebim doktorum Ahmet Başaran harika biri.
Adalet-22 Minnak33 başkentte Emel hanım var Prof. Ben orda başka Dr gidiyorum ama ayrıntılı ultrasonu emel hanım yapıyor. Gayet ilgililer tavsiye ederim
Vesile2 Serpil-3 profesör Hüseyin Görkemli ye aldım randevu ama tereddütte kaldım detaylı yaparmiki diye. nette araştırdım biraz 4 boyutlu ultrason yaptığı yaziyor ama inşallah yapar
Mericimekannesi bebegamin1 evet bende orada yaptirdim hem gayet güzel inceliyor hemde diğer özellere göre uygun ben memnun kaldim
Fatma969 Detyli ultasonu perinatoloji uzmani yapiyor devlette randevu yok özele yaptrdk bizde özel büyükşehir hastanesi 250 tl ye yaptrdk tek tek inceledi baya memnun kaldm