Rumeysa1 Minnak33 ben meram akademi hastanesinde yaptırdım ve çok memnun kaldım yaklaşık 1.30 saat inceledi tavsiye ederim
Ekvatoral Minnak33 Başaran Klinik Ahmet Başaran/Mustafa Başaran. Bebim doktorum Ahmet Başaran harika biri.
Adalet-22 Minnak33 başkentte Emel hanım var Prof. Ben orda başka Dr gidiyorum ama ayrıntılı ultrasonu emel hanım yapıyor. Gayet ilgililer tavsiye ederim
Rumeysa1 Minnak33 450 tl ye yaptırdım doktorum nihan tufan erden di ama detaylı ulturasyonuma uzman başka doktor girdi
Serpil-3 Ohh sonunda Konyalı birisi gelmiş😂😂🙈canım ben Ali Acara gidiyorum orada kendisi yapacakmış hastanedemi yaptıracam dedim yok buraya geleceksin dedi Seydişehir den geliyorum sürekli
Sumeyraaa32 Serpil-3 kendisi yapiyo canim benimde martin 4 unde randevum var kendi inceliyo herseyi detaylida olsa normalde olsa
Vesile2 Serpil-3 canım ali acar a nasıl randevu alıyorsun sekreterini aradık ama ulasamadik.bnde Hüseyin görkemli ye randevu aldım detaylı ultrason için gitcem ama yaparmı ki Hüseyin bey detaylı ultrason.bnde Seydişehir deyim
bebegamin1 Kızılay hastanesinde erdost bey varmış bende ona gidecem burdan bi bayan arkadaş söyledi saolsun CD filan da veriyormuş
Mericimekannesi bebegamin1 evet bende orada yaptirdim hem gayet güzel inceliyor hemde diğer özellere göre uygun ben memnun kaldim
Sumeyraaa32 Serpil-3 genelde almiyoda cunku her postta goruyorum ozele gidenler olsun ayrica odemisler ali hoca almiyo die biliyodum dogruymus😀 tesekkurler