svserzrm Ali hoca prof diye ona gittim zaten onunda ucreti en son 200du. Tuğba 300 oldu. Ali hoca cidden bilgili hakkini yemiyim ama bulunduğu hastane kötü bazi asistanlari cok sinirli. Ben o hastanede yattigim için yanima bi sürü kişi geldi gitti. Normal doğum yapacak kadına sanci cekiyo bagirmis hemşireler seni mi dinlicez diye ne bilim odalar pis falan orda ben doğum yapamam diye düşünüyorum. Onun dışında mesela ben ameliyat olduğum zaman Ali hocaya dedim ki perde ameliyatindan sonra sprial takılıyormuş iste ozel jel suruluyomus tekrar yaralar yapışmasın diye dedim. Artik tıp cok ilerledi onlara gerek yok tekrar yapışmaz dedi. Ameliyat bitti kontrole geldi gayet guzel gecti sorun yok dedi. 3asilama denedij polikostik overde vardi bende tutmadi. Tup bebek zamani tekrar rahim filmi cekildim ben şok oldum yani azıcık alınmış perde o kadar rahim agzinda bile yapışıklık vardi spermin gidecegi yer küçücük falan neyse cok uzun oldu. Ben bunlara rağmen yine ona gittim ama klasik devlet hastanesi cabucak bakıp geciyo zaten ultrason ekranını sana cevirmiyo bebegi göremiyosun yani ben en son 10 haftalıkken gittim o zaman bebegin suyu biraz az dedi 1 ay sonra çağırdı normalde bu durum risklidir sıkı kontrol gerekir bilmiyorum. O zamandan beri tugba hanımdayım 2 haftada 1 çağırıyo