Ozgecan_caka21 Gulsen4224 çok sağol canım doktorda erkeğe benzetti ayın dokuzunda kontrolüm var on altı haftalık olucam inşallah ogrenicez❤️
Ozgecan_caka21 Gulsen4224 Gulsen4224 çok sağol teşekkür ederim cnm bnm 💚gorumceminkini atacam onada bakarmisin 🥹🎈🎈
Gulsen4224 MomyAsli_ kafa kemik yapısı erkek bebek ile uyumlu kibar bir oğluş bacak arası da dolgun 😊💙
bedaat Gulsen4224 teşekkür ederim, öğrenince yazacağım inşallah 🌹kemik yapısına göre mi tahminde bulunuyorsunuz?
EEEEEEEEL Gulsen4224 https://hizliresim.com/s3a4w9f cnm geri gelmişsin hoş gelmişsin🥰 daha 11 haftalıkken ki fotomuz 20 haftalık da var istersen atabilirim
Otherozge Nunu20 16.haftadayım bu hafta doktor kız dedi benimde içimde nedense hep erkek geçiyor.16.haftalık fotosu olsa tlefonda onu yüklerdim de oda yok.ama annelik içgüdüsümü bilmiyorum kız desede oglan geçiyo içimden
Nunu20 Otherozge bende ögle sandim hayirlisi olsun hayirli evlat olsunda 🤲🤲🤲💖 Erkek gibime geldi bende gebeliyim baslarindan erkek hiss ediyodum öglede oldu 🤗
Otherozge Gulsen4224 Burda 13 hatalıktı. Burdada 16+2 🍀 Haftada erkek dedi 16 da kız dedi 😅 birde siz bakarmısınız yapısı kızmı erkekmi ☺️