Canbebegim Gulsen4224 ya benimkine de dün baktın erkek dedin ama ben bir tane daha ultrason göstereceğim sana canım bakalım burda ne diyeceksin Buda biraz daha büyük hali doktorlar da karar veremedi kız mı erkek mi bu yüzden çok merak ediyorum 😍😍
poyrazvearya Gulsen4224 ilk günden beri erkek hissediyorum yoğun şekilde cidden kız olursada çok sevinirim neye göre karar veriyorsunuz tahmin ediyorsunuz kafa yapısına yada sağ da solda yatmasına göre mi erkek gibi değil demi😂😂
Mucize2023 @Gulsen4224 Bana da bakar mısınız? 19+0 olduk ama hala cinsiyetini öğrenemedim. Burdan bı kaç arkadaş tahminde bulundu . Sizden de bı tahmin almak istiyorum 🌹💐🌼 teşekkürler
Symkrks89 Symkrks89 @Gulsen4224 canım benimkine de bakar mısın dün arada kaynamış galiba :) merakla bekliyorum.
Happy52 Happy52 @Gulsen4224 canım benimkini atlamışsın bakar mısın 🙈 attığım görüntü yukarida 10 haftalık
seymaatk13 MaşaAllah hepinizin bebeğine bende tahmin istiyorum sağlıkla sıhhatle Allah’ın izniyle alalım kucağımıza bebeklerimizi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰