Gulsen4224 Evrim1906 daha minik ve uzaktan çekilmiş belli olmuyor ben bebeklerin kafa kemik yapısından anlıyorum ve nub duruşa göre yorumluyorum 🌸
ikiprensannesi2 Gulsen4224 yukarıda yazdım görmediniz herhalde banada tahmin etseniz https://resimyukle.org/i/WCXji
Gulsen4224 Kuzusunannesi Google imgyükle yaz cnm renkli yıldız şeklinde olan linge gir resmî yükle üzerine bas kopyala buraya yapıştır 🌸
Gulsen4224 Kuzusunannesi kız geldi bana yapısı olarak ama nub duruş göremedim takla atar şekilde annesi 😅🥰
Pamukprensesimm Gulsen4224 sağlıkla inşaallah teşekkür ederim canım💮 Allah herkesin gonlune göre versin
Kuzusunannesi Gulsen4224 Ya senin o ağzını yerim yer 😄😄😄😄😄😄😄 kız olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam sana bi tane oğlum var inşallah kızı da tattırır Rabbim çok ama çok teşekkür ederim canım ♥️♥️
Gulsen4224 Kuzusunannesi oyy kurban sana ben ya umarım dilerim bir kız bebek nasip eder mevlam sağlıcakla 🤲🏻😘😍
Kuzusunannesi Hatice_cinar hasan Şahiner bizim doktorunuzu park Hastanesi’nde çok memnun kalmıştım oğluma hamileyken