Melikevrl Gulsen4224 doktor daha bişey demedi ama ben kız hissediyorum teşekkür ederim canım 1 kaç haftaya belli olur inşallah🌸🐣🤭
Nuraymrza Gulsen4224 inşallah 🤲🏻 Yoksa kese niçin 5+2 oldun dedğilmi ikizlerde oluşum geç düşübilir bazen döllenme hafta farklı olarak yanlışmı biliyorum yada
aysegulagirturkmen Yarenim7 bana da kız dedi ama erkek hissediyorum iki hafta sonra öğrenicez acaba benim ki de erkek mi
Gulsen4224 Nuraymrza evet canım farklı haftada ilerleme olabiliyor önden yada geriden gelme normal umarım büyür diğer bebeğinde 🤗
Kumru_ @Gulsen4224 Bize de bakar mısınız rica etsem. https://www.hizliresim.com/beiy50n şimdiden teşekkür ederim🧚🌼
izmirsibel Gulsen4224 ay çok geçmiş olsun canım benim mutlaka doktora görün bakalım bende iyiyim kızım huysuz çok ya 😞 hiç durmuyor sanırsam daha dış dünyaya alışmadı 😔sürekli kucağımzda kalmak istiyor bıraktığım dakika uyanıyor böyle geçiyor kuzum 😞
34_21_23 Gulsen4224 canım merhaba ablamın miniklerine yorum yapar mısın benimki tutmuştu söyleyince heyecan yaptı 😇