Zeyzey1616 elcn4139 benimde ilk gebeliğim tavsiye üzerine slepyy 1 numara 1 paket aldım içinde 80 tane mi ne vardı yani fazla almak istemedim nasıl olduğunu bilmediğim icn eğer iyi olursa yararsa bebişe ozmm stok yapıcm
Selinbam elcn4139 ben 2 numara aldm direkt bunun bile kslını minik geldi gözüme bnce 1 alıcaksanz en fazla 1 paket alın
Esmaaaa_15 Selinbam merhabalar sizde emel hanima gidiyorsunuz sanirim bende gidiyordum bugün doğum icin görüştüğümde bana haftasonu kim nöbetçiyse o girer dedi bana doğuma o kadar stres oldum ki 30 haftaya geldim ilk günden beri ona gidiyordum
Oglm_0212 elcn4139 3 günlük taze anne olarak sleepy 1 numara kullanıyorum 20 tane almıştım bitti bugün tekrar aldım bebegim 3200 dogdu tekrardan 40 lı paket aldım sızıntı yapmıyor sıkmıyor😊
okroya elcn4139 bebeğim 1 aylık doğduğundan beri sleepy kullanıyorum 40 lı paketlerden 10 tane almışızdır heralde 1 numara. Halada kullanmaya devam ediyorum 1 numarayı. Bittikçe almak daha mantıklı
Selinbam Esmaaaa_15 evet bnde ona gdiyorum normal doğumda öyle mi prosedürleri var bilemiyorum ki benm sezaryen olucak bi durumda kendisini aramamı söylemşti ama iyi olmamış szin durum
Esmaaaa_15 Selinbam bide sizden nst kaçta istedi acaba bi sıkıntı da yoktu 30 haftaligim ben istedi yine de şaşırdım acikcasi
Bernaaa33 Bende trendyoldan sipariş verdim indirimdeydi sleepy bez 1 ve 2 numara aldım stok yaptım. İkisinden de 210 adet aldım paketi 100₺ almak isteyen baksın derim deneyeceğiz bakalım 🤔
Wonderwoman elcn4139 günde 8 10 bez gittiği doğru vede kalıbı küçükmüş evet hepsinin bende 1 numara az alıcam 2 numara çok alıcam hatta nette kampanya vardı 420 tanesi 200 TL die baya uyguna denk geliyor
mommy_bee 1 nunara bile küçük yani bebeginiz kac kilo dogacak. Ayrıca velki bebeginize iyi gelmez bosuna stok yapmayın bence. Yenidogan bebek cok bez kirletir. 7 defa kaka yapması normaldir yani daha fazla kullanacaksınız oradan hesaplayın.
Ecrinveannesi78 elcn4139 Ben 80 tane almıştım evet biraz küçük. Sanırım bende 2 numaradan devam edicem
Ecrinveannesi78 elcn4139 Henüz doğum yapmadım indirim vardı trednyolda o zaman almıştım. Çevremde herkes 80 tane yetmez diyolar ama sleepy 1 numara gerçekten Banada küçük geldi. Göbek bağı oyuncusu falan çok güzel ama elim kadar yani. O yüzden artık 2 numaradan devam etmeyi düşünüyorum
threestar elcn4139 1 paket yenidoğan setinde vardı 20 adet var içinde, bir paket de 2 numara çıktı ben karsılastırdım 2 1′den çoook da büyük değil o yüzden devam olarak 2 aldım
threestar elcn4139 1 paket yenidoğan setinde vardı 20 adet var içinde, bir paket de 2 numara çıktı ben karsılastırdım 2 1′den çoook da büyük değil o yüzden devam olarak 2 aldım
Selinbam Esmaaaa_15 Esmaaaa_15 benden 32 de istedi ilk zaten rendevum 32 ye geliyordu girdim nst ye peki sizin normal doğum munolucak o yüzden mi nöbetçi doktor bakar dedi
Esmaaaa_15 Selinbam şuan normal görünüyor benim nasil ilerler bilmiyoruz nasip bakalim aynen o yüzden dedi nöbetçi doktor haftaici olursa da hastane haber verecekmiş numara falanda vermedi ki bana 🤦♀️