SimayBabacanYataan Mrymkdr yanma ve şişkinlik devam ediyor tek çaresi az ve hafif yiyecekler başka bir yol bulamadım bugün yine müdem kötü 😞
Betus Mrymkdr canım benim 39+4teyiz 6 haftalıktı başladığında hala geçmedi inşallah senin ki geçer 4 aydan sonra rahatlarsın diyorlardı sabret
Kbra96 Mrymkdr rennie die hap lar şuruplar verdiler hiç biri mi fayda etmez etmedi süt içiyorum o da saniyelik rahatlatıyor 😓
GulKorkutAlaku Mrymkdr Ben 5. Aya kadar yediğim herseyı cıkardım. Suan dogumuma ortalama bir hafta kaldı. Mide eksimem ara ara devam edıyor. Olabiliyor kafana takma bünyeyle ilglili.
GulKorkutAlaku Mrymkdr Yapacak bişey yok malesef ama ben 5 ay nerdeyse günde 2 fıncan zencefil bal kaynatıp içtim. Sana da iyi gelebilir dene istersen. Ben serum almadım hiç cok zorlanmama ragmen. Çubuk kraker ve beyaz leblebi yemeye çalış bu günler geçici unutma.
Smilesra Kızlar valla 5 aylık oldum cinsiyet erkek hala midem bulanıyor yanıyor yediklerim gazıma geliyor bazen kusuyorum gavisgon şurup mide yanması icin ama onu içince d Emin’den bulanıyor bende içmemeye katar verdim valla üzülüyorum iştahımda kesildi napıcam bilmiyorum 16 haftadan sonra aslında birazcık azalmıştı ama şu soralar yine başımda. İnşallah geçer 😔😩
Cisem Mrymkdr 28+5 olduk bizde hala migde bulantim ve yanma devam ediyor renni çiğneme tablet kullanıyorum sade soda felan ama yarim saat sonra tekrarlıyor
Denizim Mrymkdr genelde 16.haftadan sonra rahatlarsin bulantin azalir ama benim malwsef hic gecmedi azaldi ama duruyor bulantim 36.haftadayim,mide yanmasida 11.haftadan beri vardi ilac kullaniyorum oda malesef katlanarak artiyor ozellikle 28.haftadan sonrab
Dilara55 Mrymkdr 🙏 aminnnn heLe de çalışırken çok zor oluyor inanmıyorlar böyle sabah iyi okuyorum öğleden sonra tahatsızlanıyorum saatim saatime uymuyor bir de buradakilerin stresi daha da beter ediyor
Sakaryali54 12+4 gunlugum 6. Haftamdan beri kusma bulantim coktu ama doktor zofrani onerdi onu kullaniyorum biraz daha sakinledi midem.Bulantiya devam ama kusmam azaldi hatta bu ara hic yok masallah.tabi dokunanida yemiyorm yoksa cikiyor.cok ac yattim bnde geceleri ama elden bisey gelmiyor napalim.4.aydan sonra gecrr dedi doktorum 4aylik olmayi bekliyorum