Nida_Y Merhabalar, ya tek miyim bilmiyorum ama ne bir doğum stresi, ne bir ağrı, ne bir sancı hiç hamile gibi değilim. Sevinsem mi yoksa doğası yok bu bebeğin diye üzülsem mi bilemedim 😃 sizde durum ne hanımlar.
Dilara12 Nida_Y biz 37 olduk o kadar yoruluyorum ki artık çok zor geçiyor sancı ağrı bazen yürüyemiyorum bile altımda çok baskı oluyor. Bebeğim doğum pozisyonunu almış 10 gün sonra sezaryen olacam inşallah bekler o zamana kadar🙈
nurum16 Nida_Y bende 37 + 1 deyim alttan vajinadan sancılar vuruyor arada bugün kontrolüm vardı doktor dedi yalancı sancı doğuma hazırlıyor seni dedi 😀
Nida_Y Gozde2625 ya çevremde benle aynı haftalarda olanlarda biraz sancı ne bileyim adet ağrıları oluyormuş diyorum neden bende yook. Bi de erkekler gününü doldururlar diyor herkes iyice ümidi kesiyorum 40ı görecem diye 😅
Dygu21 Ezgirella aynı gündeyiz bende hiç bişey yok zaten yarım kalan işlerim var onlar tamamlanmadan olmasın 😂 siz doğum için gün belirlendi mi normal mi olacak
Cemrreedemirci 36+2deyiz birazdan ilk kez nstye gireceğiz.. Arada adet sancılarım oluyor ama kısa süreli hareket edince geçiyor. 40ı görmekten korkuyorum açıkçası🙈 sezeryan da olabilir. Keşke gün saat belli olsa öyle daha kolay geçer gibi ☺
Nida_Y Cemrreedemirci ben ilk nstye girdim 5 gün önce harika bir duydu valla 20 dakika kalp sesleriyle huzur buldum 🥰 bende korkuyorum 40ı görmektenn
Nida_Y Dilara12 bir yandan bu kdar rahat geçiriyorum diye seviniyorum aslında ama geç doğacak diye de endişelerim başladı 😅
Glakky1 Dilara12 aynı şeyler benim için de geçerli :) hatta bugün doktora gittim adet sancısı gibi sancım oluyordu sancım da çıkmadı 1 cm açılmam varmış doktorum da gününü bekle dedi benimde 10 günüm var🌸 sağlıkla gelsinler inşallah
annevehamile11 Nida_Y 36+2 oldum. Bugün doğum tarihimizi aldık 19 şubat. Heyacan korku sevinç karma karışık duygular. 2.gebeliğim. 2 yaşında oğlum var. Şimdide kızım olacak. Anlatılmaz yaşanır kaygılarım var. Rabbim herkese nasip etsin sağ salim kuvaklarımza alalım kavuşalım inşallah 🤍
Aslihan16 annevehamile11 aynı gün doğumlarımız rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻☺️
nurum16 Nida_Y benim doktorum normal muane yaptı nst ye sokmadı 😀 Bunlar normal bu dönemde dedi su kanama tarzı bir şey olursa hemen ara gel hastaneye dedi 😀
Nida_Y Cemrreedemirci bende aşağı inende yok anacım. Fazla iyi baktım sanırım çıkası da inesi de yok 😅
Nida_Y C_inanc4235 ahh zaten hepsi meraktan 🥰 yüzünü de göstermedi 27. Haftadan sonra merakla bekliyoruz
Nida_Y Gizem_ar beni de sanırım bu cuma çatı kontrolüne alacak. Nst de hiç sancı yoksa 38de de çatı kontrol yapabiliriz dedi. Merakla bekliyorum olacakları 🥰