Aslanannesiayse 44_58_44 ben öyle düşünmüyorum canım içimin acısı zaten hiç geçmeyecek o ayrı ben sadece onda yaşayamadıklarımı yaşıycam inşallah diye düşünerek kendimi motive etmeye çalışıyorum
Alinamoms Aslanannesiayse canım bende bir kızımı kaybettim adını ela koyucaktım. Şimdi hamileyim kızım olucak inşallah ilk başta ela olsun dedim sonra baktım beni çok üzüyor hep o günler ve yaşadıklarım gözümün önüne geliyor. Elam gitti ismiyle beraber bence sende bu şekilde yap. Onu ismiyle an.
serenty_123 Aslanannesiayse Aslanannesiayse benimde oğlumun kimliği yok ama hoca defin islemi esnasında illaki ismini söylemiş ve taşınada yazdırdık yani siz neden bebek olarak yadsırsınız. Bir paylaşımda ve yaş doulasi terapisinde öğrendim kaç haftalık olursa olsun kayıp ismi konmalı dediler
Aslanannesiayse serenty_123 ben hastanede yatıyordum öldüğü gün haberim bile olmadı ki 😔 eşim yaptırmış mezar taşını ve o şekilde yazılmış sonradan gördüğümde bende kızdım biraz ve içime çok dert oldu uzun zaman 😔bi kimliği bile olmadı yavrumun diye hep dövündüm durdum ama artık yeni umutlara yelken açma zamanı daha fazla kendimi üzerek karnımdakine de zarar vermeye hakkım yok diye düşünüyorum
mmek_2014 Birebir aynı isim olsa hoş olmazdı bence. O isimle seslendikçe üzülebilirdiniz. Ama İsmail alp ve Alparslan farklı iki isim. O yüzden verilebilir bence
serenty_123 Aslanannesiayse Tabiki haklisiniz aynı kaderi paylaştık emin olun bende gidemedim göremedim bende hastanedeydim eşim anlattı banada çok şükür cennet kuşumuz onlar bizim bende sizin gibi yeni hamileyim bende yeni umutlar diyerek yolumu yürüyorum Allahim güzel günler nasip etsin sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza inşallah 🤲🌺
mmek_2014 Aslanannesiayse rica ederim. Rabbim saglıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲😇
nisotti Basiniz sagolsun,oglunuzu hayirla kucaginiza alirsiniz insalah. Biz de vefat edenin adi kesinlikle ikinci yada diger cocuklara konulmaz. Allah korusun kaderi benzer diye dusunulur. Ben olsam tamamen farkli bir isim koyardim sanirim
Vuslat23 birprensesvebirprensannesi Rabbim sabir versin:( o haftada neden kaybettiniz ki erken dogum mu?
Vuslat23 birprensesvebirprensannesi afedersiniz umarim uzmedim sizi .haftalarima yakin olunca nacizene merakti, hicbirsey eskisi gibi dgl ki ilk hamileligimde Allaha emanet ti hicbir sorunda olmadi bunda pandemi stres eve tikan kimse yok aile gidemiyoruz , geleni alamiyoruz .dojtora bile gidemiyoruz ne durumda diye cocuk. Rabbime yine sukur ne diyelim
Elifsu63 Aslanannesiayse ben 3 aylik hamileyken esimin agzinda hep ismail vardi sandim saka yapiyor dogdugu gibi ismil koydu bastan sevmedim artik alistim kolay ve guzel hem anlamida guzel
Mavilotta Sermec27 😔 ben de ilk oğlumu kaybettim 1 yaşındayken.. Koyamadım adını. Çok özeldi adı da kendi de. Şimdi ismini söylerken bile çok kötü hissediyorum. Bence ismini koymak iyi bir fikir değil o travmadan çıkamaz insan 😔😔 Yeni bir başlangıç daha iyi bence. Abisinin gölgesinde kalmasın, kendi hikayesi olsun istedim. Ve o kadar benziyor ki abisine, eğer adı aynı olsaydı bilinçaltımda çok büyük karmaşaya girecektim 😔 @Aslanannesiayse
Sermec27 Mavilotta rabbim sana sabırlar versin kardeşim 1 yasına getirip cennete ugurlamak cok cok zor olsa gerek rabbim cennetinde kavustursun inşallah bizleri ben melek oğlumu göremedim göstermediler bana inşallah karnımdaki oğlum abisine benzer con dua ettim Rabbime 🤲 rabbim aynı acıyla tekrardan sınamasın inşallah bizleri
Mavilotta Sermec27 amin Allah hepimize sabır versin. Bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Ben kaybettiğimde 5 aylık hamileydim. Tarifi imkansız yaşadıklarımın. Ama Allah’a sığınınca her şeyi atlatabiliyormuş insan. Şimdi 3. Bebeğime hamileyim. Cesaret edemem sanıyordum. Oğlum 3 buçuk yaşında şimdi. Korkuyorum, inşallah üstesinden gelebilirim
Mavilotta Aslanannesiayse Aynı isim olmadığı için o kadar etkileyemeyebilir seni ama… Kendini iyi hissedeceksen koy tabi ki… Herkesin iç dünyası farklı.. Alp ve Alpaslan aynı anda iki kardeşin ismi de olabilir farklı isimler çünkü. Adıyla yaşasın inşallah. Unutma her şeyin bir sebebi var. O sana o kadar iyi gelecek ki. Çok şükredeceksin. Allah hiç vermeyedebilirdi. Evet acısını yaşadık belki ama hiç çocuğumuz olmayabilirdi. Anneliği hiç yaşayamayabilirdik de… Veren de alan da Allah. Allah hayırlı uzun ömürler versin güzel bebeğine 💙
Sermec27 Mavilotta rabbim tekrardan aynı acıyla sınamasın inşallah rabbimden gelen başımız gözümüz üstüne verdiğinde mutlaka bir hayr vardır hep korkularımız var olacakta ama hersey takdiri ilahi rabbim şefaatlerinden mahrum etmesin inşallah 🤲