Ebruuka Sütyen takmıyorum ben valla evin içinde öyle geziyorum hatta bazen çıkarken de takmayı unutuyorum çıkınca farkediyorum 😀
[silindi] Sisirella sünger li yarım atlet gibi sütyen ler oluyo canım brn emzirirken bile kullanmıştım emzirme sütyen inden daha iyiydi
Dilek-Can Sisirella sporcu sütyeni kullanıyorum içinde astarı var göğüs ucu göstermiyor çok rahat ediyorum
beatrice Arkadaşlar, güzel bir başlık olmuş, lcw dan emzirme atletlerinden aldım. Aşırı aşırı rahat. Hem hamilelikte hem de doğum sonrası giyilebilmesi için tasarlanmış. Kesinlikle deneyin derim
Gizemceylan Gizemshn ay buraya yüklemeyi bilmiyorum 😅 ben günlük hayatta kullanıyorum ama gayet rahat açılır kullanılır yani emzirme atletleri de var sitesinde de var bi göz atın 🌸
[silindi] Sisirella nasıl ama seninki arkası kopçalı fln degil benm sporcu sütyen i gibi komando tipi degil ama sırtı kapalı alt kısmı lastikli cok rahat aslında
Bilgeenur Alırken kumas icerigine dikkat edin bazi sporcu sutyenleri filan cok terletiyor pentinin modal kumasli yarim atletlerinden cok memnun kalmstm. Sungerli olunca da sutyen gibi zaten destekli kullanmak istemeyenler icin ideal. Ama bi ara yine pentiden aldgm bi yarm atlet polyester iceriyordu o da rahatsz etmisti beni o yuzden kumasa dikkat ediyorm artk😬