Bilgeenur Sisirella sutyen degil ama ben normalde de pentinin sungerli yarim atletlerini kullaniyordum gebelikte de cok rahat devam ettm
Birmom Sisirella canim bende lc wakikiden sungerli emzirme atleti aldim harika bisey normaldede sutyen sevmem bundan sonra bu sekilde giyerim galiba😀çok rahat 27.haftadayiz şimdiden basladim giymeye
Gizemceylan Sisirella Waikikinin sütyenli atletleri var Allahım bu ne mucizevi bişey 😂 sütyen takmaktan hiç hoşlanmayan biriydim şimdi daha zor öncekilerde olmuyo zaten kilo da aldık malum. Şiddetle tavsiye ediyorum rahatına alışan daha sütyen takmaz 🌸
Sisirella Birmom ben daha 18 haftadayım haftadan ziyade rahat olmak istiyoruz işte 😀 normal hayatta da sütyen sevmem böyle balensiz süngersiz birşeyler alcam lcw den galiba
Birmom LC Waikiki’de çok güzel bir ürün beğendim ve seninle paylaşmak istedim. https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/4048422/670275
Hacergedik Sisirella e bebek te emzirme sütyeni var penye kumaşı aynı dertten muzdarip olduğumuz için 😂 bir bak derim şuan ki fiyatı çok çok uygun hemde 👍🏻
Gizemceylan Gizemshn ay buraya yüklemeyi bilmiyorum 😅 ben günlük hayatta kullanıyorum ama gayet rahat açılır kullanılır yani emzirme atletleri de var sitesinde de var bi göz atın 🌸
MehZey Sisirella doğum yaptım gebeliğim süresince ve emziriyorkende baralet aldım kullanıyorum çok rahat çok güzel ne kocaman oluyor nede sarkık duruyor toplu ufak göğüslerim var yani gören sanki süt dolmamış diyor 😁
NesssE MehZey benim de göğüslerim çok küçük o yüzden bi emzirme sütyeni bile alamıyorum. Ne aldınız siz
MehZey NesssE doğumdan sonra biraz dolgunlasiyorlar ben 75 sütyen takiyirdum şuan destekli 75 hala ama daha dolgun durdu 80 de daha rahat olur