Kdk Gamze2172 yaaa umut oldunuz bana da resmen 😍 2.5 hafta sonra bende öğrenebilirim o zaman belki 🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nur000 Laviniaaaa 11 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 13 haftalıkken kıza benziyor dedi 😄 bende 17 18 haftalık olmayı bekliyorum kesin cinsiyet öğrenmek için. Eğer doktorun çok emin konuşmuyorsa pek ciddiye alma, erken haftalarda yanılma çok oluyor
Sabisskalay Benimde 13. Haftamda yüzde doksan erkek dedi doktorum 16.haftamda gittim kız olduğunu öğrendim😊
Eminos123 Laviniaaaa cuma 12+4 olucam sehir hastanesine gidiyorum bilmiyorum doktor soylermi ama sormak istiyorum
bebekmuhendisi İkili taramada doktor bebeği gösterirken ben tesadüfen oraya bakmışım ve net gördüm erkek olduğunu bebeğin pozisyonu çok önemli
Zerrinatila Kuzeyufuk kişiden. Kişiye. Tabi. Değişe. Bilir. Benim. Cevremde. 3. Kişiye. Uydu. Çıktı. Onu. Yazdım. Ben de. İnanmam bu. Tür. Şeylere fazla
iz0807 @Zerrinatila canım o hiç belli olmuyo.. ben ilk oğlumdada 2. Oğlumdada sadece sabah bulantılarım vardı, annemdede öyleydi sanırım ona çektim.