Ltf3053 _sumeyyebedir7_ aynen bende öyle çok korktum ağrılarım vardı uykumdan uyandım forumda dolaniyordum bı baktım sallanıyorum yaa eşim gece çalışıyordu korkudan yatakta oturdum.kaldim mal gibi kimseyi de arayamiom gece gece
_sumeyyebedir7_ Ltf3053 benimde eşim geceye gitti ilk defa ailemin yanındaydım tam uyuyacaktım onlar uyuyordu zaten küçüklükten kalma ekstra korkun var çıglık çığlığa kaldım nasıl kötü oldum yer bile kaydı altımdan kapı pencere nasıl sallandı
Arslaninannesi Çok geçmiş olsun 4.7 göstermiş afad genelde küçük gosteriyor ama sanırım 5 vardır sakin olun Allah beterinden korusun inşallah 🙏🙏🙏
_sumeyyebedir7_ Arslaninannesi bencede vardı Sivas da oldu ve Kayseri’de 2 noktada oldu o yüzden bellide
Arslaninannesi _sumeyyebedir7_ evet Sivas’ta da olmuş aynı dakikada hatta Kandilli hala gostermiyo Kayseri diye
Asyaerciyes _sumeyyebedir7_ üst komşumun kapı sesine uyandım tak tak kapı duvara vuruyor eşime seslendim yok canım çocuktur dedi korkmayım diye ama baya hissedildi gidip geldi yatak hala etkisindeyim 😐😐
_sumeyyebedir7_ Asyaerciyes ben tek yatıyordum eşin yok ailem içerde tam dedim uyuyum zaten unutamadığım gün var tek basımayım hala titriyorum
Asyaerciyes _sumeyyebedir7_ ya çok zor bende de var o küçüklükten kalma hani şu geliyo bu geliyo diye korkuturlar ya o kaldı evde tek kalamam uyuyamam çok iyi anlıyorum seni