Sesage 😃 vallah ben 3l su içiyorum günde 2 kere falan tuvalete çıktığım bile oluyor.. bence olay su da 😀 su için
Ozbu41bug Kevakar ben sabahlari ac karna incir yiyip su iciyorum doktorum kefir onerdi onu icemedim gub kurusu kayisi kuru incir bunlari yiyebilirzi bol su ic birde yogurt
zerana Love-in bende feci bir rahatşama yaptı bağırsaklarda. Hangisini kullanıyorsunuz? Ben gynoferon kullandım 3 palet. Şimdi maltofere geçtim.
Kubosunyavrusu Kevakar canım 17. Haftalık hamileyim kefir gün kurusu kayısı ceviz bol su bunları çok sık tüketiyorm daha kabızlık sorunu yaşamadım sen de dene istersen inşallah faydalı olur.
MucizeAnnesii Kevakar bol su bol meyve özellikle kuru kayısı ister öyle ye ister hoşafını iç . Sebze yemeği bol tüket . Ispanak özellikle bana çok iyi geliyor 😀
Ezgi-221 Kevakar canım miyomun varmı rahim arkasındaysa rektuma baskı yapıyo kabızlık olusuyo ılıksuyla incir ye ve bol bol yürü baska caresi yok
Cramel Kevakar vinalac verdi bana probiyotik multivitamin 32 haftalık olduk hala onu kullanıyorum. Bende aynı senin gibiydim şişkinlik kabızlık oluyordu