babyackgz Bugün suni sancıyla doğumum başlatılacaktı çok şükür 9 saat sonra, 19.21 de kızımı sağlıkla kucağıma aldım 💕🤲🏻 darısı bekleyen tüm anne adaylarına olsun inşallah sağlıkla kavuşun hepiniz 😇
merve_ayaz9614 babyackgz Allah analı babalı büyütsün canım allah bağışlasın Tırnağına taş değmesin kaç haftalık doğum yaptınız acaba bide suni ile doğum yaptınız açılmaniz azmiydi
Minearduc babyackgz Allah analı babalı büyütsün ❤Amin darısı başıma valla bende yazmıştım aynıyız diye bi tartışmaya sizi hatırladım ben daha doğurmadım açılmam yok sancı da çok az eve gönderdiler benim ikinci Doğumum sizin ilkmi açılma var mıydı gittiğiniz de beklene bilirdi biraz daha suni sancıyla başlatmak istemiyorum dedi benim doktorum bir hafta daha gün verdi
babyackgz EdanurZ amin canım inşallah 💕🤲🏻 yarın seninde güzel haberlerini bekliyor olacağım tek avazda kurtulursun inşallah 🙏🏻
Alps Maşallah bugün aldığım doğum haberlerinin ardi arkası kesilmiyor iyice heyecanlanmaya stres olmaya başladım bir an önce ben de yaşamak istiyorum son bir hafta 🤩 Allah analı babalı büyütsün evladınızi size bağışlasın inşallah 🤲❤️
babyackgz Alps ayy evet bugün doğum yapacak çok kişi vardı burda, diğerleri doğum yaptı mı bilmiyorum haber alamadım ama çok şükür kavuştuk bizde 😇🤲🏻 Allah sana da hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
EdanurZ babyackgz saat demediler canım sabah annemler gelecek memleketten 9 larda onları alıp geçeriz hastaneye
babyackgz bu da benim minnoş kızım teyzeleri 💕🐣 fotoğraf koyacaktım heyecanla unutmuşum 😂 yüzünü de açık atacaktım ama içim rahat etmedi tek doğuran benmişim gibi kapattım 🤭
annebali12 babyackgz kurban olurum vereneeeeee. Allahıımm gözlerim doldu 😍😍😍 Maşallah bahtı güzel olsun
babyackgz annebali12 ayy sormayın gözlerim dolu dolu yazıyorum buraya çok değişik bi psikolojiymiş her baktığımda ağlayasım geliyor 🥺 çok teşekkür ederiz teyzesi amin inşallah, darısı sana inşallah 💕🙏🏻
babyackgz EdanurZ 39+3 de 2990 demişti, bugün yatış yapılmadan önce son kez ultrasonla baktı kordonuna pozisyonuna falan her ihtimale karşı kilosunu da 3060 dedi tam 3 kilo 50 cm doğdu
babyackgz merve_ayaz9614 amin inşallah çok teşekkürler güzel dilekleriniz için 💕🙏🏻 tam 40+0 da oldu doğumum öncesinde sancım ve açılmam yoktu